Cumpără Dragon’s Dogma 2 PS5. Dragon’s Dogma 2 PS5 CD Key, cea mai bună comparație de preț

Comparați prețurile și cumpărați Dragon’s Dogma 2 PS5 key cheap! După cumpărare, game key-ul vă permite să descărcați, să instalați și să jucați Dragon’s Dogma 2 PS5 direct pe PS5.

Cel mai mic preț actual pentru o cheie Dragon’s Dogma 2 PS5 În România este L 256.18

Bun venit în lumea așteptată cu nerăbdare a „Dragon’s Dogma 2”, unde începeți o aventură epică în această serie de RPG-uri de acțiune, concentrate pe poveste și create pentru un singur jucător. Jucătorii sunt provocați să-și aleagă propria experiență – de la aparența Eroului lor, până la vocația lor, componența echipei, modul în care abordează diferite situații și multe altele. Acum, în această așteptată continuare, vă așteaptă lumea fantastică adâncă și explorabilă a „Dragon’s Dogma 2”.

În călătoria voastră, vă veți alătura Pawns

Pe parcursul călătoriei voastre, veți fi însoțiți de Pawns, ființe misterioase din alte lumi, într-o aventură atât de unică încât vă veți simți ca și cum ați fi însoțiți de alți jucători în propria voastră călătorie. Toate aceste elemente sunt elevate și mai mult prin tehnologia fizicii, inteligența artificială (AI) și cele mai recente grafice, pentru a crea o lume fantastică cu adevărat captivantă în „Dragon’s Dogma 2”.

Povestea începe într-o închisoare subterană

Povestea începe într-o închisoare subterană unde ecoul vocii Dragonului răsună în ceața amintirilor pierdute. Ridicați-vă, Aleși, și înfruntați-mă, în conformitate cu dogma acestei lumi. Între domeniile umane și ale fiarelor, un erou trebuie să își îndeplinească destinul uitat.

Ce dogmă vede inima voastră prin ochii voștri?

Este o poveste despre cineva care va învinge Dragonul și va revendica tronul.

Acțiunea care îți provoacă creativitatea

Manevrați săbii, arcuri și recitați magii. Vocațiile din „Dragon’s Dogma 2” vă oferă posibilitatea de a aborda lupta în felul vostru.

Companie în experiența voastră single-player

Jucătorii pot personaliza propriul lor Pawn principal, care va însoți întotdeauna Eroul, și pot intra într-o alianță cu până la 2 Pawns suplimentare de la alți jucători prin intermediul rețelei.

Confruntarea cu monștrii din această lume

În afara granițelor orașului, veți întâlni monștri diversi care locuiesc în aceste ținuturi. Va trebui să decideți între a vă angaja în lupte sau a găsi alternative; fiți atenți la configurarea echipei voastre, terenul din jur și monștrii cu care vă confruntați.

Locuitorii acestei lumi

Călători, comercianți, soldați și alți oameni duc vieți zilnice. Preocupați de propriile lor obiective și motive, toți manifestă emoții diferite. Uneori, vă pot conduce către o misiune apropiindu-se de voi și cerând un favor.

Dezvoltat de CAPCOM Co., Ltd.

Gen: RPG de acțiune

„Dragon’s Dogma 2”, capodopera RPG de acțiune, a fost dezvoltat cu grijă de către CAPCOM Co., Ltd. Intrați într-o lume în care alegerile voastre modelează destinul unui erou ales să ucidă Dragonul și să revendice tronul.

Găsiți fiecare vânzător disponibil pentru Dragon’s Dogma 2 PS5 și cumpărați Dragon’s Dogma 2 PS5. Comparați-le aici pentru a găsi cele mai bune prețuri, economisind timp și bani!

Alegeți să vi se livreze Dragon’s Dogma 2 PS5 la locuința dumneavoastră sau primiți Key Code / Game Account sau PSN Account și activați-l în PlayStation 5 (PS5) Network.

Toți vânzătorii disponibili sunt testați și verificați de personalul nostru pentru a vă asigura că obțineți jocul pentru care ați plătit.

Puteți evalua și revizui achiziția dumneavoastră adăugând un comentariu în pagina de recenzii a magazinului.

Bucurați-vă de cele mai bune oferte pentru Dragon’s Dogma 2 PS5 cu Keysforgames.ro