Cumpără Just Dance 2024 Nintendo Switch. Just Dance 2024 Nintendo Switch CD Key, cea mai bună comparație de preț

Comparați prețurile și cumpărați Just Dance 2024 Nintendo Switch key cheap! După cumpărare, game key-ul vă permite să descărcați, să instalați și să jucați Just Dance 2024 Nintendo Switch direct pe Nintendo Switch.

Cel mai mic preț actual pentru o cheie Just Dance 2024 Nintendo Switch În România este L 79.4

Just Dance 2024 apare ca cea mai recentă adăugire la seria de jocuri de dans bazate pe ritm, create și distribuite de Ubisoft. Acest joc a fost anunțat oficial la 12 iunie 2023, în cadrul prezentării Ubisoft Forward, marcându-l ca cel de-al șaisprezecelea episod din seria de lungă durată. Această versiune, care se bazează pe succesul Just Dance 2023, a fost lansată la 24 octombrie 2023, continuând tradiția de a livra o actualizare anuală plină de piese și funcționalități noi.

Mecanica de joc

În Just Dance 2024, participanții se implică prin replicarea mișcărilor de dans afișate de instructorul de pe ecran, selectând piese prin intermediul aplicației mobile a jocului. Pentru entuziaștii de Nintendo Switch, există și flexibilitatea de a folosi controalele Joy-Con pentru o experiență captivantă. Această ediție nu numai că păstrează elementele de bază pe care fanii le-au îndrăgit, dar introduce și funcționalități inovatoare în cadrul hub-ului Just Dance. În mod deosebit, funcția „Partajare de melodii” permite utilizatorilor din diferite versiuni să-și schimbe piesele liber, oferind acces universal la întregul catalog Just Dance+ și actualizările periodice ale acestuia. În plus, jocul îmbunătățește interacțiunea cu o capacitate de urmărire a camerei prin intermediul aplicației de smartphone, folosind camera frontală pentru a susține un repertoriu selectat de piese solo din edițiile din 2023 și 2024.

Narativa încântătoare: „Dansul cu Lebăda”

„Dansul cu Lebăda” servește ca o continuare captivantă a povestirii „Intrarea în Universurile Dansului” din ediția anterioară. În această sagă, antagonistul Night Swan pornește într-o vendetă, capturând o minge de discotecă unică aparținând lui Wanderlust. Cu ea, ea nu numai că prinde-o pe Sara din lumea reală, târând-o cu magie întunecată, dar atacă și Brezziana și Mihaly în domeniile lor. Night Swan încearcă să-și convingă fiul, Jack Rose, oferindu-i viziuni de dominare, dar se confruntă cu rezistență. Pe măsură ce Wanderlust, Brezziana și Mihaly se avântă în regatul lui Night Swan pentru o salvare îndrăzneață, ei cad și ei sub influența ei, devenind captivi la bordul navei ei. Într-o întorsătură a destinului, Mihaly reușește să-l alerteze pe Jack, pregătind scena pentru o confruntare dramatică, în ciuda întârzierii lui Jack în timp ce nava se îndepărtează.

Găsiți toți vânzător disponibilii pentru Just Dance 2024 Nintendo Switch și cumpărați Just Dance 2024 Nintendo Switch. Comparați-i aici pentru a găsi cele mai bune prețuriii, economisind timp și bani!

Primiți Just Dance 2024 Nintendo Switch la ușa dumneavoastră sau primiți un Key Code / Game Account sau Nintendo Switch Account și activați-l în Nintendo eShop.

Toți vânzătorii disponibili sunt testați și verificați de personalul nostru pentru a vă asigura că obțineți jocul pentru care ați plătit.
Puteți evalua și revizui achiziția dumneavoastră adăugând un comentariu în pagina de recenzii a magazinului.

Bucurați-vă de cele mai bune oferte pentru Just Dance 2024 Nintendo Switch cu Keysforgames.ro