Cumpără Call of Duty Vanguard Key. Call of Duty Vanguard Battle.net PC key comparație de preț

Comparați prețurile și cumpărați Call of Duty Vanguard key cheap! După cumpărare, game key-ul vă permite să descărcați, să instalați și să jucați Call of Duty Vanguard direct pe Battle.net PC.

Cel mai mic preț actual pentru o cheie Call of Duty Vanguard În România este L 103.4

Call of Duty Vanguard

Call of duty vanguard este un joc video premier shooter pentru un singur jucător. Este cea de-a optsprezecea tranșă generală a seriei call of duty. A fost creat de un dezvoltator american de jocuri video numit Sledgehammer games.

Gameplay-ul

Se spune că jocul prezintă mecanici de joc aproape comparabile într-un alt joc din seria Call of duty, Modern warfare. Are noi caracteristici de joc care permit jucătorului să folosească o abordare mai tactică în luptă, cum ar fi dezlegarea prin elemente de mediu distructibile sau crearea unor noi căi pentru a încheia obiective urcând pe pereți.

Modul multiplayer al jocului este setat să aibă douăzeci de hărți, în care 16 vor avea moduri esențiale de joc, în timp ce restul hărților va avea un mod de joc nou denumit Champion Hill.

Scopul principal al dealului Champion este de a supraviețui cât mai mult posibil, astfel încât să fie considerat ultimul om care stă într-un mod de joc gratuit pentru toți. Jucătorii combină tactica și strategia într-un joc rapid.

Douăsprezece vieți vor fi împărțite între cele opt echipe de jocuri de pe cele patru hărți organizate, care sunt făcute în mod special din aceste serii call of duty. În cazul în care viețile se epuizează, jocul se va încheia, iar ultima echipă cu vieti necheltuite câștigă turneul.

O caracteristică nouă și specială este combaterea ritmului, care va permite jucătorilor să controleze cumpătarea și densitatea modurilor esențiale de joc multiplayer. De asemenea, jucătorii pot alege dintre trei filtre de stimulare care le favorizează jocurile. Acestea includ Tactical, Assault și Blitz.

De asemenea, are un sistem anti-cheat nou actualizat. Seria avangardă revine și în modul zombie.