Cumpără Battlefield 2042 Key. Battlefield 2042 EA App PC key comparație de preț

Comparați prețurile și cumpărați Battlefield 2042 key cheap! După cumpărare, game key-ul vă permite să descărcați, să instalați și să jucați Battlefield 2042 direct pe EA App PC.

Cel mai mic preț actual pentru o cheie Battlefield 2042 În România este L 20.93

De asemenea, puteți cumpăra și activa Battlefield 6 cu o cheie Steam sau o cheie Epic Games

Battlefield 6 este un joc de tip shooter la prima persoană dezvoltat de DICE și publicat de Electronic Arts. Jocul este o mare revenire la războiul total dezvoltat de franciză. Jucătorul se găsește într-o lume a dezordinii situată în viitorul apropiat, unde trebuie să se adapteze și să depășească câmpurile de luptă la scară fără precedent, caracterizate prin distrugeri epice pentru supraviețuirea lor. Jucătorilor li se acordă un arsenal de ultimă oră pe care îl pot folosi în câmpurile de luptă, sprijinind maximum 128 de jucători.

De ce acest joc este epic

Sprijinul a până la 128 de jucători, schimbarea dinamică a câmpurilor de luptă, vremea dinamică, pericolele pentru mediu și hărțile vaste ale câmpului de luptă sunt doar câteva dintre motivele pentru care Battlefield 2042 este considerat un proiect măreț. Battlefield 2042 vede, de asemenea, revenirea modurilor Conquest și Breakthrough. Modul iconic de cucerire apare în sectoare care constau din mai multe steaguri în loc să se concentreze doar pe punctele de control individuale. Întoarcerea modurilor Breakthrough vede două echipe; Atacatorii și apărătorii care se angajează în lupte epice, deoarece atacatorii își propun să atingă obiectivul final. Fiecare sector poate găzdui un număr imens de jucători, permițându-le astfel jucătorilor să dezvolte strategii și mai multe opțiuni de însoțire pe măsură ce împing pentru a-și atinge obiectivele de luptă. Modul Breakthrough permite, de asemenea, jucătorilor să acceseze zonele de captură prin diferite locații de intrare și oferă, de asemenea, diferite tipuri de abordări tactice în aceste bătălii epice.

Platforma bazată pe comunitate

Battlefield 2042 vine la pachet cu Battlefield Portal, o platformă bazată pe comunitate care permite jucătorilor să schimbe regulile jocului și să descopere bătălii noi și neașteptate. Portalul oferă posibilități infinite, cu jucători capabili să schimbe regulile, să își personalizeze armele și să obțină echipamente noi, printre multe altele. Jucătorii pot experimenta și nostalgia reluării jocurilor precum Battlefield 1942, Battlefield: Bad Company 2 sau Battlefield 3.

Cumpărați Battlefield 6