Cumpără FIFA 22 Key. FIFA 22 EA App PC key comparație de preț

Comparați prețurile și cumpărați FIFA 22 key cheap! După cumpărare, game key-ul vă permite să descărcați, să instalați și să jucați FIFA 22 direct pe EA App PC.

Cel mai mic preț actual pentru o cheie FIFA 22 În România este L 29.58

FIFA poate fi achiziționat și pentru clientul Steam cu o cheie Steam.

FIFA 22 va sosi la sfârșitul acestui an – dar sunteți deja conștienți de acest lucru. EA Sports a lansat o melodie și un dans despre noile caracteristici de joc ale FIFA 22, dar ce este nou pentru acest joc? În acest articol, voi explica câteva dintre schimbările interesante care au fost făcute acestui joc interesant.

Derulați în jos pentru a compara prețurile și cumpărați o cheie FIFA 22.

Funcții noi FIFA 22

HyperMotion

HyperMotion este o tehnologie de joc inovatoare care se așteaptă să revoluționeze acest joc. Acesta va implica o combinație de captare a mișcării în timp real, care îmbunătățește modul în care echipele și jucătorii se mișcă de-a lungul jocului. Douăzeci și doi de fotbaliști profesioniști au participat la un proiect în care au ieșit pe teren în timp ce purtau costume Xsens. Acest lucru a dus la faptul că EA Sports a înregistrat o cantitate fără precedent de „date de înaltă calitate despre mișcarea reală-umană”.

Mai mult decât atât, FIFA 22 se mândrește cu un algoritm de învățare automată de ultimă generație care poate învăța aproximativ 9 milioane de cadre de înregistrare și poate produce noi animații în timp real. În total, FIFA 22 va include peste 4.000 de animații noi.

Animații

Există animații de reîmprospătare semnificative pentru portari. EA Sports promite să ofere salvări mai fiabile în joc. Portarii sunt mai greu de învins acum și există noi animații pentru prăbușirea mingii după ce portarul salvează.

Fizica mingii adevărate

Jocul FIFA 22 prezintă fizica adevărată a mingii atât în ​​ultima sa generație, cât și în cea actuală, care afectează traiectoria mingii. Schimbarea mingii dintr-o parte a terenului în cealaltă se simte cu siguranță mai viabilă acum, iar pasele înălțate îi găsesc pe coechipieri în spațiu. Puteți trimite acel pas uimitor în exterior și la pasul condus de Ronaldinho!

Sprint exploziv

Ambele versiuni ale FIFA 22 vor avea un nou sprint exploziv, unic jocului. Sprintul exploziv are impact asupra vitezei de accelerație a jucătorului atunci când sprintezi înainte în linie dreaptă (nu funcționează dacă mergi lateral sau înapoi). Intenția este de a vă face să simțiți sprintul exploziv cu multă imensitate pe măsură ce jucătorul dvs. accelerează rapid. Acest lucru are loc atunci când ai și nu ai mingea. Cu toate acestea, există o provocare – este foarte ușor de depășit. Prin urmare, trebuie să vă cronometrați sprintul în mod corespunzător.

Tacticile de atac

FIFA 22 promite noi tactici de atac pe întregul său forum. Va fi posibil să vă alegeți tactica de atac diferit de jumătatea defensivă și cea ofensivă. De exemplu, puteți alege pase directe în jumătatea adversarului și posesia în jumătatea dvs.

Miscări și statistici ale abilităților

În FIFA 22 au fost adăugate anul acesta patru noi mișcări de abilități – abilitatea cu patru atingeri (utilă dacă sunteți pe margine), scoop turn false, prima rotație și podul priceput. Acestea sunt abilități pentru prima dată, ceea ce înseamnă că 90% din aceste abilități pot fi utilizate pentru controlul mingii. Cu toate acestea, nu puteți folosi abilități care nu ating mingea sau puntea de abilități.

FIFA 22 va oferi, de asemenea, mai multe statistici pentru ca jucătorii să își analizeze informațiile despre joc. Aceasta implică statul obișnuit al obiectivelor așteptate și date mai detaliate, cum ar fi trecerea dvs., loviturile dvs., unde ați trecut, pozițiile pe care jucătorii dvs. le ocupă, doar pentru a numi câteva.

De asemenea, EA Sports a lucrat din greu pentru a remedia problema atacării unui jucător și a nerecuperării mingii înapoi, o problemă care a prevalat în jocurile anterioare FIFA. Se așteaptă ca anumite modificări să sporească „corectitudinea jocului”. Ce înseamnă exact acest lucru? Un exemplu excelent este acela în care EA Sports îmbunătățește antetele manuale impuse în mai multe setări. Printre schimbările așteptate se numără și blocurile și fizicitatea jucătorilor.

Comentator

EA Sports a raportat că Alex Scott, un fotbalist profesionist care a jucat odată la echipa feminină a lui Arsenal, va fi prima doamnă comentatoare din istoria jocului. Ea va oferi rapoarte de goluri live în timpul jocului, cu Derek Rae și Stewart Robson ca echipă principală de comentarii.

Steaua de acoperire FIFA 22

EA Sports a confirmat că Kylian Mbappe de la Paris Saint Germain se va întoarce din nou ca stea de acoperire a FIFA 22 după ce a apărut anul trecut pe coperta FIFA 21. Contul oficial EA Sports de pe Twitter a postat o imagine a vedetei franceze pe coperta Ultimate Edition.