Cumpără EA Play Gift Card, EA Play Credit in comparație de preț

Dați Scroll Down acum, pentru a compara prețurile și cumpărați un EA Play Gift Card cheap! După cumpărare EA Play Gift vă va permite să valorificați instantaneu codul cardului cadou digital în contul dumneavoastră.

Cel mai mic preț actual pentru o cheie EA Play În România este L 12.98

„EA Access se numește acum EA Play – un nume nou și un aspect nou, dar tot aceleași avantaje.” Nume nou și aspect nou, dar cu aceleași avantaje.

Aveți deja un MEMBRU EA ACCESS?

Nu-ți face griji. Îți păstrezi calitatea de membru cu toate beneficiile. Cu toate acestea, acum sunteți membru EA Play și nu EA Access, în funcție de platforma pe care vă aflați.

Sunt posibile următoarele opțiuni:

EA Play 1 lună
EA Play 3 luni
EA Play 12 luni

Avertisment:

Aceste coduri de acces EA sunt NUMAI PENTRU XBOX ONE. NU funcționează cu un Xbox 360.

De ce ar trebui să cumpărați EA Access de pe site-ul nostru web

Codurile noastre de acces EA sunt 100% fiabile.

Avem cele mai ieftine coduri de acces digitale EA de pe piață.

Livrare prin e-mail: Furnizorul nostru va trimite codurile de abonament de acces EA direct la adresa dvs. de e-mail după plată.

Chat live 24 de ore din 24 și servicii excelente pentru clienți în caz de probleme sau întrebări despre accesul EA sau alte coduri digitale.

Cel mai ieftin EA Access pentru Xbox dvs.

Dacă sunteți în căutarea unor coduri de acces EA ieftine, ați ajuns în locul potrivit! Atât EA 1 Month, cât și EA 12 Months sunt disponibile pe site-ul nostru, ambele cu o mulțime de reduceri (până la 10%!).

Dacă abonamentul dvs. de sezon EA a expirat, vă recomandăm să continuați să vă bucurați de aceste beneficii pentru mai mult timp. Dacă vrei să te bucuri și mai mult de jocurile tale, este bine să știi că există carduri EA.

Abonamentul dvs. de sezon EA a expirat, dar încă doriți să profitați de aceste beneficii? Apoi cumpărați cardurile de acces EA. EA Access vă oferă beneficiile și conținutul unic cu toate jocurile în loc de un anumit joc.

Ce este EA Access?

EA Access este un program de abonament care vă permite, ca membru, să jucați mai multe jocuri pentru mai puțini bani, dar numai pe Xbox One. Pentru doar 4,99 € poți folosi seiful timp de câteva luni; o colecție în continuă creștere de peste 10 jocuri grozave și jocuri EA viitoare pentru un timp limitat înainte de lansare. În plus, veți obține o reducere exclusivă de 10% la toate achizițiile digitale EA de pe Xbox One *, inclusiv achiziții de jocuri, precomenzi, pachete de expansiune, Ultimate Team Points și tot ce se află între ele.

* Uneori se aplică condiții, restricții și excluderi.

Cum mă înscriu în EA Access?

Instrucțiuni pas cu pas pentru a vă alătura EA Access folosind aplicația Ea Access Hubb pe Xbox One:

Accesați fila Magazin de pe ecranul de pornire Xbox One și alegeți Aplicații. Apoi selectați Căutare și căutați EA Access. Instalați și porniți (?) aplicația EA Access Hub și conectați-o la contul dvs. EA. Dacă nu aveți un cont EA, pur și simplu urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a finaliza acest pas.

Pe ecranul următor, selectați Înregistrare, apoi selectați planul de membru.

Odată ce ați finalizat plata, veți reveni la ecranul de achiziție. Apăsați „B” pe controler pentru a ieși din acest ecran și selectați „Mergeți la Acasă”.

Cumpărarea unui abonament EA Access într-un magazin de vânzare cu amănuntul în comparație cu cumpărarea de pe livecards.nl

De ce să mergi până la magazin când îți poți încheia abonamentul din confortul casei tale pe canapea?

De asemenea, nu uita ca livrarea se face direct prin email, asa ca vei avea codul imediat ce ai platit. Procesul de cumpărare este cu adevărat simplu. Nu pierde nicio secundă și începe să joci din nou acum! De asemenea, vindem abonamente Xbox Live Gold la prețuri foarte mici.