Cumpără Google Play Gift Card, Google Play Credit in comparație de preț

Dați Scroll Down acum, pentru a compara prețurile și cumpărați un Google Play Gift Card cheap! După cumpărare Google Play Gift vă va permite să valorificați instantaneu codul cardului cadou digital în contul dumneavoastră.

Cel mai mic preț actual pentru o cheie Google Play În România este L 1.09

Cumpărați un card Google Play

Vă puteți reîncărca rapid soldul Google Play utilizând carduri Google Play. Pe site-ul nostru – un partener oficial Google Play – vă puteți cumpăra cu ușurință cardul Google Play online, fără costuri de servicii. Nu aveți nevoie de un card de credit, iar cardul Google este livrat instantaneu, astfel încât să puteți utiliza codul digital imediat.

Ce este un card Google Play?

Cardul cadou Google Play este un card cadou pe care îl puteți folosi pentru a face achiziții din Magazinul Play. Puteți alege între un card Google Play de 15 euro, 25 euro, 50 euro și 100 euro. De asemenea, puteți cumpăra un card variabil Google Play. Puteți alege o valoare între 15 și 150 de euro. Puteți cumpăra cardul Google Play Store pentru dvs. sau puteți oferi acest card cadou Google Play altcuiva. Cardul Play Store nu are o dată de expirare și, prin urmare, este valabil pe termen nelimitat.

Pentru ce pot folosi creditul Google Play?

Vă puteți reîncărca cu ușurință soldul Magazinului Play cu un card cadou Google. Tot ce aveți nevoie pentru dispozitivele Android și Chromebookuri poate fi găsit în Magazinul Play. Gândiți-vă la jocuri, filme, muzică, cărți (cărți audio și cărți electronice) și alte aplicații speciale pentru telefon sau tabletă. De asemenea, puteți utiliza soldul din Magazinul Google Play pentru a plăti abonamente, de exemplu pentru Muzică Google Play.

Cum îmi obțin cardul Google Play?

Imediat după plasarea comenzii, vei primi cardul tău cadou Play Store cu un cod digital. Acest cod este vizibil pe ecran și se află, de asemenea, în căsuța poștală. Veți primi codul cadou Play Store cu instrucțiuni, astfel încât să vă puteți valorifica cu ușurință codul în orice moment.

Cum îmi pot valorifica cardul Google Play?

Există mai multe moduri de a vă valorifica codul Google Play:

Faceți clic pe cod și urmați pașii pentru a vă mări automat soldul Google Play.
De asemenea, vă puteți valorifica codul la play.google.com/redeem.
Puteți valorifica și prin aplicația Magazin Play. Alegeți Valorificați din meniu.

Valoarea codului dvs. este adăugată instantaneu la soldul dvs. din Magazinul Google Play. Aveți nevoie de ajutor pentru valorificarea codului Google Play? Puteți contacta serviciul nostru pentru clienți 7 zile pe săptămână.

Cum îmi pot verifica soldul Google Play?

Sunteți curios să aflați soldul dvs. Google Play? Apoi deschideți aplicația Magazin Google Play și selectați „Metode de plată” din meniu. Aici vă puteți verifica sau încărca soldul Google Play direct cu un card cadou Play Store.