Cumpără Netflix Gift Card, Netflix Credit in comparație de preț

Dați Scroll Down acum, pentru a compara prețurile și cumpărați un Netflix Gift Card cheap! După cumpărare Netflix Gift vă va permite să valorificați instantaneu codul cardului cadou digital în contul dumneavoastră.

Cel mai mic preț actual pentru o cheie Netflix În România este L 14.77

Cumpărați un card cadou Netflix

Ai vrea să-ți oferi Netflix ție sau altcuiva? Cu un card cadou Netflix, puteți reînnoi sau activa cu ușurință un abonament fără un card de credit. Furnizorii noștri sunt toți parteneri oficiali Netflix, așa că puteți fi 100% sigur că veți primi un cod Netflix funcțional de la noi.

Ce este un card cadou Netflix?

Cu cardul cadou Netflix, puteți cumpăra și completa cu ușurință credit Netflix. Puteți folosi acest credit pentru un abonament Netflix existent, dar îl puteți folosi și pentru a începe un nou abonament Netflix. Folosește cardul cadou Netflix pentru tine sau fă o favoare altcuiva. Poți alege între cardul cadou Netflix de 25 de euro și 50 de euro și există un card preplătit Netflix variabil de unde poți alege o sumă între 25 și 150 de euro.

Ce pot face cu un card cadou Netflix?

Unul dintre avantajele utilizării cardului cadou Netflix este că dețineți controlul asupra cheltuielilor dvs. Nu sunteți legat de taxe lunare și puteți utiliza Netflix fără abonament. Nu aveți nevoie de un card de credit, iar costurile sunt deduse automat din soldul cardului cadou.

Cât timp este valabil abonamentul meu Netflix?

Durata abonamentului dvs. Netflix depinde de cardul cadou Netflix pe care îl alegeți. De îndată ce creditul tău este aproape epuizat, vei primi un semnal de la Netflix. Dacă doriți să urmăriți în continuare Netflix, puteți aranja cu ușurință o extensie prin achiziționarea unui nou card cadou. Sunteți eligibil pentru o încercare gratuită? Apoi veți primi o lună în plus față de creditul dvs. Netflix și puteți viziona Netflix gratuit timp de o lună.

Cum pot viziona Netflix?

Netflix este un serviciu de streaming la nivel mondial care vă permite să vizionați filme, seriale și documentare oricând și oriunde. Puteți viziona Netflix pe smart TV, dar și pe smartphone, tabletă, laptop, PC și consola de jocuri, cum ar fi PlayStation sau Xbox.

Cum îmi iau cardul Netflix?

După ce ați comandat voucherul Netflix, veți primi imediat un cod unic Netflix pe ecran și prin e-mail. Apoi, vă puteți valorifica cu ușurință codul Netflix. Cardurile Netflix nu au o dată de expirare și, prin urmare, nu expiră.

Cum îmi răscumpăr cardul cadou Netflix?
Pentru a activa un card cadou Netflix:

Accesați netflix.com/redeem și introduceți codul Netflix.