Cumpără PlayStation Gift Card, PlayStation Credit in comparație de preț

Dați Scroll Down acum, pentru a compara prețurile și cumpărați un PlayStation Gift Card cheap! După cumpărare PlayStation Gift vă va permite să valorificați instantaneu codul cardului cadou digital în contul dumneavoastră.

Cel mai mic preț actual pentru o cheie PlayStation În România este L 8.25

Cumpărați carduri PSN, carduri PS Plus și credit PlayStation

Doriți să vă completați cu ușurință soldul PlayStation cu un card PSN pentru a cumpăra jocuri, suplimente sau DLC-uri din PlayStation Store? Sau doriți să cumpărați un abonament PS plus fără un card de credit? Site-ul nostru compară comercianții oficiali de carduri PlayStation Network și dealerii cu abonament PlayStation Plus, astfel încât să puteți fi întotdeauna 100% sigur că obțineți un cod PSN funcțional.

Cardurile de magazin PSN sunt disponibile în următoarele sume

Card Playstation Store 10 euro
Card Playstation Store 15 euro
Card Playstation Store 20 euro
Card Playstation Store 25 euro
Card Playstation Store 30 euro
Card Playstation Store 35 euro
Card Playstation Store 40 euro
Card Playstation Store 50 euro
Card Playstation Store 75 euro
Card Playstation Store 100 euro

Ce este un card PSN?

Cardul PSN (PlayStation Network Card) este un card online pe care îl puteți folosi pentru a vă încărca portofelul PSN. Îl poți folosi pentru a face cumpărături în PlayStation Store, astfel încât să poți comanda noi jocuri PlayStation sau oferte atractive în orice moment al zilei. Ai nevoie de credit PSN suplimentar pentru a face o achiziție? Apoi, pur și simplu crește soldul cu un card PlayStation.

Ce este un card PS Plus?

Cardul PS Plus (PlayStation Plus Card) este un card online care vă permite să cumpărați sau să reînnoiți cu ușurință un abonament PS Plus. Cu acest abonament PlayStation poți juca jocuri multiplayer online cu jucători din toată lumea prin consola ta. Un abonament PlayStation Plus oferă și mai multe avantaje: obțineți reduceri exclusive și puteți descărca o serie de jocuri gratuite din PlayStation Store în fiecare lună.

Pentru ce pot folosi creditul PlayStation?

Cu un card PSN, puteți achiziționa cu ușurință DLC-uri, permise de sezon și jocuri PS4 din PlayStation Store. În plus, PlayStation Network Card vă permite să cumpărați un abonament PlayStation Now, care vă oferă acces la sute de jocuri din biblioteca PlayStation și jocuri la cerere. Doriți să ascultați lista de redare preferată în timp ce jucați? Apoi, puteți folosi cardul cadou PSN pentru a cumpăra un abonament Spotify pentru a conecta acest abonament la PlayStation Music și pentru a asculta muzica preferată non-stop. În cele din urmă, cardul tău cadou PlayStation poate fi folosit și pentru a face achiziții în joc, cum ar fi Fortnite V-Bucks.

Ce sunt suplimentele din joc?

Un supliment este o extensie a unui joc existent. De exemplu, puteți achiziționa credit în joc pentru anumite jocuri PlayStation 4. Gândiți-vă la punctele FIFA, la monede Apex, la punctele Call of Duty și la cardurile GTA 5 Shark. O altă formă de supliment este DLC (Downloadable Content). Cu un DLC, cumperi conținut suplimentar pentru un joc existent.

Cum îmi iau cardul PlayStation?

De îndată ce ați finalizat comanda, vă vom trimite imediat cardul dvs. PlayStation cu un cod digital. Veți primi acest cod pe ecran și prin e-mail. Veți primi codul cadou complet cu instrucțiuni, astfel încât să puteți valorifica întotdeauna cu ușurință codul dvs. PSN în PS Store.

Cum îmi pot valorifica codul PSN?

Puteți schimba cardul PlayStation Network și cardul PlayStation Plus prin consola PlayStation și prin PlayStation Store.

Prin intermediul consolei dvs.:

Accesați PlayStation Store pe ecranul de pornire PlayStation.
Selectați „Valorați codurile” din meniul din partea stângă a ecranului.
Introdu codul PSN.

Prin intermediul site-ului web:

Accesați site-ul PlayStation Store și asigurați-vă că sunteți autentificat.
Atingeți numele contului dvs., selectați Valorificați codul și introduceți codul dvs. PSN.

Cardul PSN și Cardul PS Plus vor fi adăugate automat în contul dvs. după răscumpărare. Ai nevoie de ajutor pentru valorificarea codurilor PlayStation? Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.