Cumpără Spotify Gift Card, Spotify Credit in comparație de preț

Dați Scroll Down acum, pentru a compara prețurile și cumpărați un Spotify Gift Card cheap! După cumpărare Spotify Gift vă va permite să valorificați instantaneu codul cardului cadou digital în contul dumneavoastră.

Cel mai mic preț actual pentru o cheie Spotify În România este L 3.28

Cumpărați Spotify Premium

Spotify Premium vă permite să vă bucurați de muzica preferată fără reclame. Ați prefera să nu fiți legat de un abonament Spotify? Apoi cumpărați carduri cadou Spotify Premium. Cardul de credit Spotify este, de asemenea, frumos de oferit unui prieten sau cunoștință!

Ce este Spotify?

Spotify este un serviciu de streaming online pentru muzică, podcasturi și videoclipuri. Cu acest serviciu de muzică, puteți accesa milioane de melodii și alt conținut de la muzicieni și artiști oriunde. Spotify este cunoscut pentru gama sa largă de colecții de muzică și este cel mai mare serviciu de muzică alături de Apple Music, Google Play Music, Deezer, Tidal și Juke. Puteți asculta Spotify pe toate tipurile de dispozitive, cum ar fi computerul, smartphone-ul, televizorul, Xbox sau PlayStation. Găsirea și redarea muzicii sunt gratuite, dar puteți alege să faceți upgrade la Spotify Premium pentru mai multe opțiuni.

Ce este Spotify Premium?

Spotify Premium este versiunea cu plată a Spotify și poate fi contractată ca abonament și ca card cadou. În plus, este posibil să cumpărați și un abonament de familie Spotify, cu care puteți încheia până la 5 conturi premium. Cu un abonament Spotify te bucuri de multe avantaje:

Ascultă orice melodie care îți place.
Ascultă muzică offline.
Fără pauze publicitare.
Salturi nelimitate de titlu.
Sunet de înaltă calitate.

Ce este un card cadou Spotify Premium?

Doriți să cumpărați un abonament premium la Spotify, dar nu doriți să fiți legat de acesta? Cu un card cadou Spotify, îți poți reîncărca soldul Spotify cu un card, astfel încât să poți accesa toate beneficiile Spotify Premium. Nu trebuie să încheiați un abonament Spotify pentru a face acest lucru. Aceasta înseamnă că nu sunteți legat de nimic și nu trebuie să salvați detalii de plată sau să le conectați la contul dvs. Spotify. De asemenea, puteți oferi cardul cadou Spotify unui prieten sau cunoștință, astfel încât acesta să poată asculta Spotify fără abonament și fără publicitate. La Keysforgames avem carduri Spotify în valoare de 10 euro, 30 de euro și 60 de euro. Aceste carduri cadou corespund 1 lună, 3 luni și 6 luni.

Cum îmi iau cardul cadou Spotify?

După achiziționarea unui card Spotify Premium, veți primi codul instantaneu pe ecran și pe e-mail. În plus, codul Spotify Premium poate fi întotdeauna găsit în contul tău. Nu împărtășiți acest cod cu străini. După primire, puteți valorifica abonamentul Spotify și puteți valorifica codul Spotify.

Cum îmi pot valorifica cardul cadou Spotify?

După ce ați primit codul de la noi, trebuie să activați codul Spotify Premium.

Accesați spotify.com/redeem.
Conectați-vă cu contul Spotify sau creați un cont.
Introduceți codul digital Spotify și faceți clic pe Introduceți codul.

Acum puteți începe să utilizați imediat abonamentul Spotify Premium.