Cumpără Xbox Game Pass PC Gift Card, Xbox Game Pass PC Credit in comparație de preț

Dați Scroll Down acum, pentru a compara prețurile și cumpărați un Xbox Game Pass PC Gift Card cheap! După cumpărare Xbox Game Pass PC Gift vă va permite să valorificați instantaneu codul cardului cadou digital în contul dumneavoastră.

Cel mai mic preț actual pentru o cheie Xbox Game Pass PC În România este L 10.74

Xbox Game Pass pentru PC este un serviciu online pe care Microsoft îl pune la dispoziția tuturor utilizatorilor cu un computer cu Windows 10.

Cele mai recente jocuri Xbox sunt disponibile imediat!

Toate jocurile de la Xbox Game Studios vor fi adăugate în biblioteca Game Pass imediat ce sunt lansate. Pentru că noi jocuri Xbox sunt adăugate pe site-ul web Xbox Game Pass în fiecare lună. (unele vor fi si eliminate) oferta ramane actuala.

Calitate înaltă.

În loc să transmiteți jocurile în flux, așa cum se întâmplă adesea, Xbox Game Pass vă permite să descărcați pur și simplu jocurile direct pe consola dvs. Xbox Series X sau Xbox One. Acum vă puteți bucura de jocuri simple offline și online, fără probleme de streaming. Prin urmare, calitatea este întotdeauna foarte bună și, prin urmare, exact aceeași ca la jocurile pe care le cumpărați în mod normal. În perioada de abonament, puteți juca toate jocurile fără restricții.

Cumpărați jocuri Xbox cu reducere.

Ca un beneficiu suplimentar al abonamentului Xbox Game Pass, puteți cumpăra jocuri Xbox din gama Xbox Game Pass la o reducere frumoasă de 20% în timp ce abonamentul este în derulare. Desigur, puteți continua să jucați jocurile pe care le-ați cumpărat după perioada de abonament. Primiți o reducere de 10% la achiziționarea extensiilor aferente. Cu toate acestea, acest aranjament nu se aplică jocurilor Xbox 360.

Xbox Game Pass PC 1 lună
Xbox Game Pass PC 3 luni
Xbox Game Pass PC 6 luni
Xbox Game Pass PC 12 luni