Cumpără Xbox Live Gold Gift Card, Xbox Live Gold Credit in comparație de preț

Dați Scroll Down acum, pentru a compara prețurile și cumpărați un Xbox Live Gold Gift Card cheap! După cumpărare Xbox Live Gold Gift vă va permite să valorificați instantaneu codul cardului cadou digital în contul dumneavoastră.

Cel mai mic preț actual pentru o cheie Xbox Live Gold În România este L 24.06

Jucați în mod regulat jocuri pe Xbox și sunteți pregătit pentru noi funcții și posibilități? Atunci Xbox Live Gold este cu siguranță pentru tine! Pe Keysforgames vei găsi diverse carduri Xbox Live Gold cu care poți folosi Xbox Live Gold pentru o anumită perioadă de timp. Beneficiezi de reduceri și oferte unice și ai acces la funcții exclusive!

Notă: când ați activat un abonament Xbox Live Gold, nu mai puteți utiliza un cod Xbox Live! Doar coduri Xbox Live Gold

Diverse carduri Xbox Live Gold

Cardurile Xbox Live Gold conțin fiecare o durată diferită, așa că puteți decide singur cât timp folosiți Xbox Live Gold. Puteți alege un abonament de 1 lună, 3 luni, 6 luni, 12 luni sau 24 de luni. Spre deosebire de cardurile Xbox Live, în calitate de membru Xbox Live Gold poți profita de oferte speciale, cum ar fi Jocuri cu aur și Oferte cu aur. Datorită acestor promoții poți descărca două jocuri gratuite în fiecare lună și poți descărca jocuri cu reducere. Reducerea poate fi de până la 75%! Acest lucru vă poate economisi mulți bani dacă doriți să încercați jocuri noi. De asemenea, puteți utiliza funcții speciale cu Xbox Live Gold. De exemplu, poți folosi Smart Match cu un Xbox One, care folosește algoritmi pentru a-ți selecta adversarii care se potrivesc stilului tău de joc. De asemenea, puteți folosi Home Gold, astfel încât toată lumea dintr-o familie să poată beneficia de un abonament Xbox Live Gold! Membrii familiei vă pot juca jocurile cu aur, printre altele, fără a afecta jocul salvat.

Cumpărați Xbox Live Gold

Puteți comanda cu ușurință un card Xbox Live Gold pe Keysforgames. Dacă ați ales un card, introduceți informațiile din partea de sus a paginii. La scurt timp după ce ați plătit, codul va apărea pe ecran și vă vom trimite codul prin e-mail. Valorificați acest cod pe propria consolă Xbox pentru a utiliza imediat Xbox Live Gold!