Cumpără Alan Wake 2 Key. Alan Wake 2 Steam PC key comparație de preț

Comparați prețurile și cumpărați Alan Wake 2 key cheap! După cumpărare, game key-ul vă permite să descărcați, să instalați și să jucați Alan Wake 2 direct pe Steam PC.

Cel mai mic preț actual pentru o cheie Alan Wake 2 În România este L 71.46

„Alan Wake II” aduce o schimbare semnificativă față de predecesorul său. În timp ce Alan Wake original a combinat elemente de acțiune-aventură cu teme de groază, această continuare se concentrează complet pe genul de supraviețuire horror, înghițind jucătorii într-o atmosferă nemiloasă de teamă. Explorați lumea înfricoșătoare dintr-o perspectivă third-person ca Alan Wake sau Saga Anderson, fiecare cu propria poveste single-player. Ordinea în care se desfășoară aceste povești este la alegerea jucătorului, cu excepția secvențelor de deschidere și încheiere, care pot fi jucate doar ca Saga și Alan, respectiv.

Luminează-ți calea către supraviețuire: Luptă tactică și gestionare a resurselor

În umbre și pericolele care pândesc, vă bazați pe combinația de arme de foc și o lanternă de încredere pentru a lupta împotriva dușmanilor supranaturali. Lanterna poate fi „concentrată” pentru a dezvălui vulnerabilitățile inamicilor, dar utilizați-o cu grijă, deoarece se descarcă la fiecare utilizare. Gestionarea resurselor este cheia, deoarece împărțiți strategic bateria și muniția limitată pentru a supraviețui. Când dușmanii sunt aproape, atât Alan, cât și Saga pot efectua manevre de evitare pentru a scăpa de persecutorii nemiloși.

Descoperiți secretele minții: Elemente de detectiv

„Alan Wake II” incorporează elemente unice de detectiv. Când joci ca Saga Anderson, jucătorii au întotdeauna acces la un spațiu sigur fără inamici, numit „Spațiul Minții”. Descriși de Remedy ca un „meniu 3D”, Spațiul Minții este o reprezentare vizuală a gândurilor lui Saga. În Spațiul Minții, jucătorii gestionează o tablă de anunțuri unde pot conecta indicii pentru a reconstitui misterul principal, precum și pentru a realiza profiluri ale personajelor pentru a aduna indicii.

Pagini ale destinului: Dezvăluirea desfășurării poveștii

Un element recurent din Alan Wake sunt paginile de manuscris: jucătorii găsesc pagini de manuscris care prevestesc evenimentele viitoare din poveste. Spre deosebire de jocul precedent, Alan Wake II are un sistem de arbori de dialog, oferind jucătorilor și mai mult control asupra poveștii în desfășurare.