Cumpără Brick Rigs Key. Brick Rigs Steam PC key comparație de preț

Comparați prețurile și cumpărați Brick Rigs key cheap! După cumpărare, game key-ul vă permite să descărcați, să instalați și să jucați Brick Rigs direct pe Steam PC.

Cel mai mic preț actual pentru o cheie Brick Rigs În România este L 27.8

Brick Rigs este un joc sandbox de fizică care vă permite să construiți, să conduceți și să distrugeți aproape orice tip de vehicul imaginabil. Fie că este vorba de un dragster, autospecială de pompieri, stivuitor, elicopter, avion, tren, navă sau chiar un tanc, probabil că-l puteți construi în Brick Rigs.

Creații ale Comunității

Puteți, de asemenea, să încărcați propriile creații în Atelier pentru a le împărtăși cu comunitatea. Și dacă nu vă simțiți dornici să construiți ceva, puteți descărca pur și simplu una dintre cele peste 200.000 de creații deja încărcate de alți jucători.

Modul Multiplayer

Modul multiplayer vă permite să experimentați această fizică împreună cu prietenii. Puteți organiza curse, derby-uri de demolare, lupte aeriene sau scenarii de urgență. Regulile sunt la latitudinea voastră!

Explorați Lumea Brick Rigs

Fie că doriți să construiți propriile vehicule sau să descărcați una dintre cele peste 200.000 de creații deja încărcate în Atelier și să experimentați fizica dinamică de conducere și distrugere din Brick Rigs! Dezvoltat de Fluppisoft.