Cumpără Dayz Key. Dayz Steam PC key comparație de preț

Comparați prețurile și cumpărați Dayz key cheap! După cumpărare, game key-ul vă permite să descărcați, să instalați și să jucați Dayz direct pe Steam PC.

Cel mai mic preț actual pentru o cheie Dayz În România este L 59.29

Chernarus urât

Ziua Z se desfășoară pe o platformă de 230 km în Cernarus, o țară post-sovietică care a fost atacată de un virus y, cu toate acestea, câteva persoane tind să fie rezistente. Ești una dintre persoanele rezistente la imunitate. Ce vei face să supraviețuiești, în timp ce resursele disponibile sunt limitate și rare? Motivul fiecărui jucător din acest joc este supraviețuirea. Supraviețuirea indiferent de circumstanță. Dacă luptă și ucide pentru resurse, așa să fie.

Într-un joc multiplayer precum DayZ, ostilitatea se ascunde întotdeauna după colț. Un ochi deschis trebuie astfel păstrat în timp ce căutați provizii. Trebuie luate decizii reale dure și atent calculate, pentru a evita micile greșeli care pot fi letale în Chernarusul urât. Vremea este neplăcută și mediul periculos se târăște cu prădători și infectați. Acesta este un joc de îndemânare, supraviețuire, emoție și luptă constantă.

Atenție, este timpul să ucizi!

În absența unui tutorial încorporat, sfaturi superficiale sau chiar puncte de parcurs, jucătorul este complet lăsat la alegerile sale personale și la instinctele de supraviețuire. Pentru a face situația mai oribilă, jocul nu prevede vieți suplimentare sau o opțiune de salvare a jocului. În acest sens, solicită sobrietate și precizie în fiecare decizie luată de jucător. La urma urmei, scopul principal în această lume a groazei și a morții este supraviețuirea cât mai mult timp posibil și prin orice mijloace necesare. În acest teren urât și violent al lumii deschise; este fie ucide, fie ucis, deoarece eșecul se traduce printr-o pierdere totală și un nou început. Așadar, păstrați-vă mintea ascuțită cu un fel de focalizare cu precizie laser, în timpul jocului. Se spune că există un timp pentru toate, aici, în Cernarus, este timpul să ucizi!