Cumpără Desynced Key. Desynced Steam PC key comparație de preț

Comparați prețurile și cumpărați Desynced key cheap! După cumpărare, game key-ul vă permite să descărcați, să instalați și să jucați Desynced direct pe Steam PC.

Cel mai mic preț actual pentru o cheie Desynced În România este L 78.46

Intrați în lumea fascinantă a „Desynced”, un joc de strategie SF captivant care se concentrează pe gestionarea resurselor și automatizare. În calitate de căpitan al unei nave spațiale avariate, trebuie să trimiteți drone pe suprafața unei planete necunoscute pentru a construi facilitățile necesare pentru a repara nava dvs. Ghidați-vă de ELAINE, inteligența artificială la bord, pentru a construi, automatiza, supraviețui și prospera în timp ce descoperiți secretele acestui lume misterioasă.

Automatizare fără benzi transportoare: Dronele preiau comanda

„Desynced” vă invită să abordați o nouă eră a jocurilor de automatizare. Uitați de benzi transportoare tradiționale și dați bun venit unei rețele de drone conectate la rețeaua logistică. Aceste drone vor procesa automat comenzile și vor muta materialele în jurul bazei dvs. în creștere. Configurați operațiuni de minerit și fabrici, extindeți rețeaua logistică pentru a acoperi o zonă mai mare, gestionați generarea și stocarea energiei și multe altele. Atunci când aveți nevoie de o soluție mai personalizată, ajustați comportamentul facilităților și roboților dvs. folosind parametri personalizabili sau explorați programarea trage și plasează pentru control maxim.