Cumpără Diablo 2 Resurrected Key. Diablo 2 Resurrected Steam PC key comparație de preț

Comparați prețurile și cumpărați Diablo 2 Resurrected key cheap! După cumpărare, game key-ul vă permite să descărcați, să instalați și să jucați Diablo 2 Resurrected direct pe Steam PC.

Cel mai mic preț actual pentru o cheie Diablo 2 Resurrected În România este L 185.46

Diablo 2 Resurrected este un joc video de acțiune iminent care a fost dezvoltat de Vicarious Visions și Blizzard Entertainment. Jocul a fost publicat de Blizzard Entertainment. Este un remaster al Diablo II (2000), precum și dezvoltarea sa Lord of Destruction (2001). Jocul Diablo 2 Resurrected este planificat să fie lansat pe Nintendo Switch, Windows, Xbox One, PlayStation 4, PlayStation 5 și Xbox Series X, împreună cu seria S.

Dezvoltare

Dezvoltarea Diablo II: Resurrection a început în jurul anului 2019, ca un efort combinat al Vicarious Visions și al echipei Diablo a lui Blizzard, la vremea respectivă, un supliment al companiei Blizzard, fratele Activision. În conformitate cu J. Allen Brack, președintele Blizzard, Vicarious se ocupa de gestionarea interfeței de utilizare a jocului, în timp ce Blizzard gestiona motorul de joc, precum și caracteristicile combinate Battle.net ale remasterizării.

Cu o lună înainte de pronunțarea din februarie a jocului Diablo II: Resurrection, Activision a declarat că Vicarious a fost mutat și mutat în structura companiei Blizzard. Brack a afirmat că această mișcare a fost ca urmare a faptului că Vicarious deține informații cuprinzătoare despre seria Diablo în acest moment, astfel încât să nu continue să ofere suport pentru Resurrected, ci și pentru Diablo IV, precum și alte proprietăți Blizzard. Din cauza pierderii codului jocului, nu erau siguri dacă ar fi posibil să dezvolți un remaster al jocului. Din fericire, au reușit să recupereze majoritatea datelor, făcând un remaster al jocului, cu imagini și grafică îmbunătățite.

Două jocuri în unul

Jocul Diablo II Resurrected încorporează tot conținutul din cele patru acțiuni din Diablo II, împreună cu un act din dezvoltarea sa, Diablo IILord of Destruction. Dezvoltarea sa vine și cu o hoardă de conținut nou, inclusiv elemente noi, două lecții suplimentare care pot fi redate, articole eterice, rune și cuvinte rune și multe altele. Acum, jocul le amintește jucătorilor să folosească puncte de îndemânare și, de asemenea, amintesc că alocarea punctelor de îndemânare este veșnică. Remasterizarea le va permite jucătorilor să importe folderele salvate din Diablo II original și să continue din acel moment. Jocul oferă caracteristici noi și îmbunătățite, făcând jucătorii să împărtășească obiecte între ele datorită adăugării stocului comun, spre deosebire de jocul anterior, unde un personaj catâr ar accelera schimbul. În timp ce păstrează în continuare caracteristicile originale ale jocului, noile caracteristici fac jocul mai interesant cu imagini îmbunătățite și model 3D.