Cumpără DOOM Eternal Key. DOOM Eternal Steam PC key comparație de preț

Comparați prețurile și cumpărați DOOM Eternal key cheap! După cumpărare, game key-ul vă permite să descărcați, să instalați și să jucați DOOM Eternal direct pe Steam PC.

Cel mai mic preț actual pentru o cheie DOOM Eternal În România este L 42.69

DOOM Eternal este un joc video shooter la prima persoană (FPS) care a fost dezvoltat de Id Software. Bethesda Softworks este editorul jocului. Este continuarea Doom, care a fost lansat în 2016.

Platforma pentru a juca DOOM Eternal

Bethesda nu a anunțat platformele; cu toate acestea, jucătorii se pot aștepta în siguranță la un PC, Xbox One, precum și la o lansare Play Station 4. De asemenea, există șanse mari ca oamenii să vadă acest lucru venind la Switch, având în vedere că predecesorul său a fost lansat pe platforma Nintendo.

Gameplay

Jucătorul își asumă încă o dată rolul marinei spațiale tăcute, fără nume, purtând un costum de armură electrică gri-verde, care după ce a fost aruncat într-o călătorie extinsă către părți care nu sunt cunoscute ca recompensa jucătorului pentru rupt și rupt drumul printr-un Invazia demonică a lui Marte se află transportată pe Pământ. Numai că este Iadul pe Pământ, pentru că Legiunile Iadului, despre care se știe că sunt crude, au invadat locul de naștere al umanității.

Legiunile Iadului

Legiunile Iadului au demolat tot ceea ce a fost odinioară Pământul. De obicei, nu mai există nimeni de salvat, plus nimic de protejat. Acum, nu mai rămâne decât răzbunare. Jucătorul își folosește mâinile goale, drujbele și armele pentru a fi acea răzbunare.

Caracteristici

Bethesda a declarat că acest joc va oferi o acțiune mai agitată decât predecesorul său. DOOM Eternal va avea un DOOM Slayer mai puternic, plus mai mulți dușmani decât înainte. Jocul va avea loc de data aceasta pe Pământ; predecesorul său i-a făcut pe jucătorii să lupte cu dușmani pe Marte și Iad.

Pistolele sunt mai bune

Arma la alegere pentru Doom Slayer în materialele promoționale este pușca cu două țevi.

Lightning Bruiser

Dezvoltatorii au susținut că vor pune un accent mai mare pe viteza și puterea Doom Slayer. Cu siguranță vor exista mai multe funcții decât aceasta, dar fanii nu vor afla până în august în timpul QuakeCon.

Când vor ști fanii mai multe despre joc?

Bethesda a anunțat în cadrul Electronic Entertainment Expo că o dezvăluire completă a jocului va avea loc pe 10 august în timpul QuakeCon.