Cumpără EA Sports UFC 5 Key. EA Sports UFC 5 Steam PC key comparație de preț

Comparați prețurile și cumpărați EA Sports UFC 5 key cheap! După cumpărare, game key-ul vă permite să descărcați, să instalați și să jucați EA Sports UFC 5 direct pe Steam PC.

Cel mai mic preț actual pentru o cheie EA Sports UFC 5 În România este L 238.35

Electronic Arts Inc. și UFC®, cea mai importantă organizație mondială de arte marțiale mixte, au lansat EA SPORTS™ UFC® 5. Debutând pentru prima dată în istoria francizei pe motorul Frostbite™, jocul prezintă reprezentări detaliate ale luptătorilor și o performanță fluentă de 60 de cadre pe secundă.

Daune și Realism

Daunele din UFC 5 sunt prezentate în detaliu vizceral, cu o acuratețe fidelă sportului. Peste 64,000 de combinații posibile de daune faciale, fizica fluidă nouă și sistemele de particule pentru sânge și sudoare își modifică apariția luptătorului pe parcursul luptei. Cu funcția Authentic Damage a sistemului Real Impact, provocarea unei tăieturi la ochiul adversarului le va diminua precizia în lovire și blocare din cauza vederii compromise, iar declanșarea unei leziuni la mușchii gambei va împiedica mobilitatea. În UFC 5, jucătorii intră în celebrul Octagon® cu adâncime strategică adăugată și realism în arte marțiale mixte (MMA).

„UFC 5 are cele mai avansate caracteristici pe care le-am văzut vreodată într-un titlu de sporturi de luptă…”

„UFC 5 are cele mai avansate caracteristici pe care le-am văzut vreodată într-un titlu de sporturi de luptă, iar EA a dus fiecare aspect al acestui joc la un nivel superior”, spune Tracey Bleczinski, VP senior al produselor pentru consumatori globali UFC. „Cu fiecare nouă iterație a francizei EA SPORTS UFC, obiectivul nostru este să creăm un joc distractiv și captivant care oferă o realism mai mare și o experiență UFC mai profundă și mai captivantă. EA SPORTS a stabilit din nou standardele pentru jocurile sporturilor de luptă și a livrat un knockout cu UFC 5, cea mai bună versiune a jocului până în prezent.”

„Energia de la fanii noștri pasionați și colaborarea cu UFC ne-au ajutat să realizăm o experiență de joc MMA de generație înaintată…”

„Energia de la fanii noștri pasionați și colaborarea cu UFC ne-au ajutat să realizăm o experiență de joc MMA de generație înaintată”, spune Nate McDonald, producătorul principal al UFC 5. „Frostbite și Real Impact System sunt joc-changer-uri, iar atunci când sunt combinate cu debutul Cinematic K.O. Replay, Seamless Submissions și o experiență de Fight Week alimentată de lumea reală, UFC 5 este cât se poate de real.”

UFC 5 este încărcat cu caracteristici, inclusiv:

Cinematic K.O. Replay

Finalurile de luptă sunt evidențiate cu vizuale intense, adevărate sportului și o excitație sporită. Prezentate în super slow motion, cu unghiuri și iluminare cinematografice, impactul subliniază momentele reale, reînviind dramatismul UFC. Aceasta este doar una dintre numeroasele adiții interesante la caracteristicile vaste de prezentare ale UFC 5.

Seamless Submissions

Premiera mecanicii Seamless Submissions evoluează sistemul de grappling cu tranziții mai rapide și fără mini-jocuri pentru a maximiza fluiditatea jocului. Grapple Assist ajută începătorii, în timp ce veterani se adâncesc în profunzimea sa. Seamless Submissions asigură o experiență mai lină și autentică pe sol pentru fanii grappling-ului.

Fight Week

UFC 5 va prezenta un serviciu live actualizat strâns legat de desfășurarea continuă a poveștilor sportive, introducând funcții precum Fight Week și Fight Picks legate de evenimente UFC din viața reală.

Online Career Mode

Modul Online Career include potrivire bazată pe abilități, progres în divizii și urmărirea titlurilor în patru divizii. Jucătorii pot concura cu un luptător creat diferit în fiecare divizie, permițându-le să prezinte mai multe personalizări de personaje și obiecte de vanitate.

Doctor’s Checks and Stoppages

O leziune semnificativă poate determina arbitrul să oprească lupta pentru o revizuire medicală. Eșuarea protejării împotriva daunelor poate duce la oprirea medicală, adăugând provocări strategice autentice pentru jucători sub presiune crescută.

New Strikes and Hit Reactions

Noile animații de lovituri imită lovitorii grei și kickboxerii profesioniști, includând lovituri variate de ground-and-pound cu coate, mișcări de rotație, lovituri în corp și lovituri la mușchiul gambei. În plus, animațiile de reacție la lovitură și fizica impactului îmbunătățesc imersiunea jucătorului.

Alter Egos

Alter Egos prezintă versiuni proaspete ale celor mai buni luptători, evidențiind momentele cheie ale carierei, apariții unice și abilități relevante.