Cumpără EA Sports WRC 2023 Key. EA Sports WRC 2023 Steam PC key comparație de preț

Comparați prețurile și cumpărați EA Sports WRC 2023 key cheap! După cumpărare, game key-ul vă permite să descărcați, să instalați și să jucați EA Sports WRC 2023 direct pe Steam PC.

Cel mai mic preț actual pentru o cheie EA Sports WRC 2023 În România este L 134.14

Pătrunde în lumea captivantă a raliurilor cu EA SPORTS WRC 2023, cel mai nou joc din seria de succes WRC. În acest joc, jucătorii pot experimenta o experiență autentică de raliu profesionist, în care vor conduce echipa lor către victorie împotriva celor mai buni șoferi de raliu, mașini și echipe din lume.

Pornește-ți moștenirea

Primul pas în EA SPORTS WRC 2023 este alegerea poziției pe scara WRC de unde jucătorii își vor începe primul sezon. Jucătorii pot începe cu clasa Junior WRC, unde mașinile Rally3 reprezintă un punct de intrare excelent pentru jucătorii noi. În mod alternativ, jucătorii pot începe în WRC 2 sau pot sări direct în adâncuri cu mașinile Rally1 din clasa de vârf a competiției.

Creează-ți propria echipă de raliu

După alegerea inițială a clasei, jucătorii vor începe procesul de creare a propriului lor echipaj de raliu. Acest lucru începe cu marcajul echipei, inclusiv numele și culorile, înainte de a întâlni șeful inginerului și binefăcătorul.

Calendarul urmărește totul

Calendarul ține evidența tuturor raliurilor viitoare, evenimentelor speciale, momentelor remarcabile și multe altele. Jucătorii nu numai că vor putea conduce multe mașini din lumea raliului, ci vor putea și să-și construiască și să-și personalizeze propria mașină, lăsând astfel o amprentă autentică în istoria raliului.

Proiectează-ți propria mașină de raliu

În anii 2000, Colin McRae a urmat anii săi de succes în raliuri cu un proiect ambițios, crearea unei mașini de raliu complet noi, McRae R4. În timp ce jucătorii pot conduce McRae R4 în EA SPORTS WRC (lista completă de mașini aici), ei pot urma și pașii lui Colin proiectând și dezvoltând propria lor mașină de raliu modernă de la zero.

Experimentează momentele din istoria WRC

În ultimii 50 de ani ai Campionatului Mondial de Raliuri FIA, am văzut numeroase momente spectaculoase și iconice, de la performanțe extrem de dominante la curse eroice de recuperare. Multe dintre acestea pot fi experimentate în mod direct în modul „Moments”, învățând în același timp mai multe despre istoria sportului și păstrându-și pasul cu actuala eră WRC.