Cumpără Granblue Fantasy Relink Key. Granblue Fantasy Relink Steam PC key comparație de preț

Comparați prețurile și cumpărați Granblue Fantasy Relink key cheap! După cumpărare, game key-ul vă permite să descărcați, să instalați și să jucați Granblue Fantasy Relink direct pe Steam PC.

Cel mai mic preț actual pentru o cheie Granblue Fantasy Relink În România este L 147.11

Bun venit în lumea fermecată a „Granblue Fantasy Relink” – un RPG captivant plasat în Regatul Ceresc, unde numeroase insule plutesc într-o imensă expanse albastră. Preia rolul de căpitan al unei echipaje de navigație aeriană, însoțit de un mic dragon isteț numit Vyrn și o tânără cu puteri misterioase numită Lyria. Împreună, navigați alături de o echipă variată, care include regi și ciudați deopotrivă, spre Estalucia, o insulă fabuloasă dincolo de marginile cerurilor.

Descoperă Misterele Zegagrande Skydom

În Zegagrande Skydom, insulele sunt păzite de creaturi puternice cunoscute sub numele de fiare primordiale, iar vânturile poartă povești despre o organizație secretă cunoscută sub numele de Biserica Avia. Dezvăluie o rețea de intrigi ce se întinde dincolo de granițele Zegagrande și angajează-te într-o luptă pentru soarta Regatului Ceresc însuși.

Gameplay

Participă la lupte în timp real cu o echipă de patru în acest RPG de acțiune cu personaje – alege dintr-o echipă diversă de călători aerieni, fiecare având arme, abilități și stiluri de luptă unice. Colaborarea este cheia succesului, cu mecanici bazate pe echipă precum Atacuri de Legătură și Explozii în Lanț pentru a te ajuta să distrugi inamicii în mod spectaculos. Abordează misiuni singur sau cu ajutorul altora în cooperare cu până la 4 jucători și înfruntă dușmani periculoși pentru a obține prăzi rare și a-ți îmbunătăți echipamentul. Fiecare inamic și formare de echipă are propriile sale puncte tari și slăbiciuni – cheia către victorie constă în a înțelege cum se potrivesc aceste piese împreună.

Nu-ți place lupta rapidă?

Modurile de asistență pot oferi accesibilitate pentru jucătorii de toate nivelele de abilități. Activează Asistența Completă pentru a avea toate acțiunile efectuate automat în timpul luptei!

Cerul Bogat în Poveste

Cerul este bogat în lore și istorie. Răsfoiește jurnalul Lyriei în orice moment al jocului pentru a accesa un tezaur de scrieri despre popoarele lumii, locuri și altele. În plus față de multitudinea de misiuni secundare disponibile, Episoadele Destinului îți permit să pătrunzi în poveștile de fundal ale fiecărui membru al echipajului tău!

Dezvoltat de Cygames, Inc.