Cumpără GTA 5 Key. GTA 5 Steam PC key comparație de preț

Comparați prețurile și cumpărați GTA 5 key cheap! După cumpărare, game key-ul vă permite să descărcați, să instalați și să jucați GTA 5 direct pe Steam PC.

Cel mai mic preț actual pentru o cheie GTA 5 În România este L 15.12

De asemenea, puteți cumpăra și activa GTA 5 cu o cheie Rockstar sau o cheie Epic Games

Grand Theft Auto V este a cincea versiune principală din seria incredibil de populară Grand Theft Auto (cunoscută și sub numele de GTA) creată și publicată de diferitele studiouri Rockstar. Jocul a fost lansat în 2013 pe platformele Playstation și Xbox și a fost relansat pentru PS3 și Xbox One în anul următor. GTA V a devenit disponibil doar pentru PC în 2015. Acesta vine la cinci ani după lansarea GTA IV în 2008.

Setare

La fel ca esența jocurilor GTA, GTA V permite jucătorului să meargă liber, ceea ce înseamnă că poate explora setările și peisajele. Cu toate acestea, această caracteristică devine disponibilă numai după atingerea unui anumit punct din complotul principal. Jucătorii sunt liberi să exploreze San Andreas cu țările sale și orașul principal Los Santos, ambele locații inspirându-se din California și, respectiv, din Los Angeles. Jucătorii pot alege între trei personaje principale care sunt criminali care încearcă să scoată un jaf complicat. În timp ce în timpul jocului principal, complotul decide cine trebuie să fie jucătorul, în roaming liber este posibil să se alterneze pur și simplu între fiecare criminal și locațiile lor diferite în acel moment.

Gameplay

La fel ca multe jocuri video de acțiune, este posibil să joci GTA V la prima sau la a treia persoană. După înființarea jocurilor anterioare din serie, un sistem dorit informează jucătorul câtă agresiune ar trebui să se aștepte de la forțele de ordine. Aceasta în cele din urmă scade și crește în funcție de cantitatea și gravitatea infracțiunilor comise. Poate varia de la o mașină de poliție care îi urmărește până la un întreg grup. Există un mod online care permite jucătorilor să concureze și să lucreze împreună în întreaga lume.