Cumpără Mass Effect Legendary Edition Key. Mass Effect Legendary Edition Steam PC key comparație de preț

Comparați prețurile și cumpărați Mass Effect Legendary Edition key cheap! După cumpărare, game key-ul vă permite să descărcați, să instalați și să jucați Mass Effect Legendary Edition direct pe Steam PC.

Cel mai mic preț actual pentru o cheie Mass Effect Legendary Edition În România este L 26.23

Mass Effect Legendary Edition vă oferă o experiență fantastică, plină de un univers detaliat și bogat. Aici puteți lua decizii care duc la consecințe profunde. Dezvoltatorii de jocuri, BioWare, Blind Squirrel și Abstraction Games, își propun să vă ofere un joc interactiv captivant de povestiri plin de acțiune care bate în inimă.

Ce să ne așteptăm de la joc

Pe lângă faptul că dețineți controlul final asupra rezultatului jocului, veți putea beneficia de mai multe funcții. Aceste caracteristici asigură interacțiunea completă cu jocul și personajul. Mai jos sunt câteva funcții pe care trebuie să le urmăriți.

Retrăiește Saga Cinematică

Puteți personaliza jocul obținând pachete promoționale, arme și armuri. Noua generație remasterizată oferă imagini vizuale 4K UHD cu modele îmbunătățite, FX, adâncime de câmp, nuanțe și iluminare. Actualizarea vizuală se adaugă performanțelor îmbunătățite și capacităților grafice ale jocului.

Reflecția alegerii

Jocul vă permite să faceți propriile alegeri în timp ce călătoriți. Toate deciziile tale au impact asupra rezultatelor relațiilor, luptelor și misiunilor tale. În cele din urmă, alegerile tale vor afecta soarta galaxiei.

Legenda păstorului

Veți putea să vă bucurați de personalizarea nelimitată a caracterelor, de la abilități la aspect, până la un arsenal personalizat. La finalizarea creației personajului, continuați să vă conduceți echipa de recunoaștere în întreaga galaxie. Noile personalizări includ culoarea ochilor, părul, tonurile pielii și machiajul. Pe lângă personalizarea personajelor, te poți bucura de noile îmbunătățiri ale gameplay-ului. Acestea includ:

  • Comenzi Mako mai bune
  • Camere de joc
  • Comportamentul acoperirii
  • Comportamentul echipei
  • Efecte sonore
  • Scopul și echilibrul armelor

Ce este special

Ediția Legendară aduce multe modificări trilogiei Mass Effect. Trilogia include Mass Effect 1, 2 și 3. Ediția Legendară are impact asupra întregii atmosfere și a dispoziției, îmbunătățind senzația mediului. Reechilibrarea comenzilor și a pistolului Mako face o experiență consistentă. Un lucru pe care Legendary Edition îl omite este modul multiplayer. Asta pentru că va fi nevoie de mai mult timp pentru a crea și a aduce un public modern.

Preluarea finală

Mass Effect Legendary Edition este unul dintre cele mai atractive jocuri care rulează până la 4K la 60 fps. Adâncimea de câmp îmbunătățită, controalele actualizate și fizica îmbunătățită oferă tuturor jucătorilor Mass Effect o experiență nouă. Absența multiplayerului asigură că nu există provocări. Unele dintre acestea s-ar putea să apară din cauza jocurilor încrucișate și așteptărilor jucătorilor. Legendary Edition este deja un succes, deoarece abordarea pragmatică a BioWare navighează prin toate obstacolele neprevăzute.