Cumpără New World Key. New World Steam PC key comparație de preț

Comparați prețurile și cumpărați New World key cheap! După cumpărare, game key-ul vă permite să descărcați, să instalați și să jucați New World direct pe Steam PC.

Cel mai mic preț actual pentru o cheie New World În România este L 39.41

Pe această pagină veți găsi chei de jocuri Amazon pentru Steam.

Ești un fanatic al jocurilor de supraviețuire care presupune să faci ceea ce trebuie să faci pentru a-ți menține casa? New World este un joc multiplayer masiv care oferă unui jucător o oportunitate nesfârșită de a lupta și de a folosi un sistem de luptă în timp real. Acest joc de rol online este un produs al Amazon Games Oranges și folosește un motor O3DE.
Oricum ar fi, jocul introduce și îi permite jucătorului să se forge într-un nou destin după naufragiul de pe insula magică Aeternum. Drept urmare, jocul permite jucătorului să exploreze un MMO palpitant și deschis. Acest articol va discuta despre unele dintre caracteristicile cheie pe care le are experiența jucătorului atunci când joci acest joc.

Caracteristici cheie

Următoarele sunt caracteristicile cheie ale Lumii Noi.

Țara Magiei

Pe măsură ce explorați și descoperiți misterele din Lumea Nouă, descoperiți adevărul secret în Aeternum. Vei intra în contact cu mileniile sale de locuitori ciudați și vei descoperi frumusețea și pericolul insulei. Pentru a supraviețui acestei orori, un jucător necesită abilități excepționale, care să le permită să profite de darurile insulei.

Muncă în echipă

Jocul organizează jucători asemănători și personaje non-jucătoare pentru a câștiga motive și scheme care modifică viitorul insulei. Ca urmare, această funcție vă permite să purtați război, să vă apărați și să vă creați teritoriul.

Utilizarea vrăjitoriei, a săbiilor și a armelor

Jocul oferă jucătorului arme brutale, puteri supranaturale și o serie de artilerie pentru a dezvolta un nou teritoriu. Drept urmare, un jucător poate cânta vrăji sau poate folosi un scut pentru a-și continua cursul. Această acțiune permite unui jucător să treacă la ceva îngrijit în orice moment.

Concluzie

Orice jucător poate atesta că Lumea Nouă a condimentat genul MMO în ansamblu. Când joci acest joc, un jucător poate accesa noi abilități pe parcurs.