Cumpără NHL 24 Key. NHL 24 Steam PC key comparație de preț

Comparați prețurile și cumpărați NHL 24 key cheap! După cumpărare, game key-ul vă permite să descărcați, să instalați și să jucați NHL 24 direct pe Steam PC.

Cel mai mic preț actual pentru o cheie NHL 24 În România este L 197

Pentru fanii hokeiului, pregătiți-vă! NHL 24 aduce o nouă energie la seria și sparge monotonia dintre NHL 20 și NHL 23. Cu idei noi și lovituri mult mai puternice, reîmprospătează acțiunea pe gheață. Din păcate, deși jocul se simte actualizat, nu s-a schimbat prea mult – colecția de moduri disponibile pare la fel de standard ca întotdeauna.

Sistemul de Presiune Sustenabilă: Un Nou Element

Ceea ce aduce cu adevărat entuziasmul înapoi în hockey anul acesta este noul Sistem de Presiune Sustenabilă. Atunci când echipa ofensivă rămâne în zona de atac, construiește încet un indicator de presiune. Odată ce indicatorul este plin, obțin un impuls la precizia și viteza pasărilor, în timp ce apărarea trebuie să facă față unei mai rapide epuizări a staminei. Acest lucru adaugă un strat de excitație de care seria avea nevoie de ceva timp.

Jucarea inteligentă în acest ciclu de epuizare și folosirea acestuia în avantajul tău poate duce la o adevărată senzație de urgență în momentele cruciale. Nu se poate nega faptul că noul motor de epuizare favorizează în mod clar echipa ofensivă, dar nu este neapărat la fel de puternic pe cât sună, deoarece durează ceva timp pentru a umple indicatorul de presiune, oferind apărării timp să-l oprească, iar efectul este temporar. Pur și simplu nu există nimic care să echilibreze debuff-urile cu care apărarea trebuie să se confrunte.

Recompensa pentru Apărare

Atacul este recompensat pentru menținerea presiunii în zona de atac, deci de ce apărarea nu este recompensată pe măsură ce reușește să protejeze poarta mai mult timp? Este nevoie de o trage mai uniformă în acest nou sistem. Aceste nemulțumiri la o parte, este o mecanică pe care cu siguranță o apreciez, și sper cu adevărat că este ceva ce va fi dezvoltat în anul viitor. Afectează cu siguranță mai mult decât plictisitorul sistem X-Factor introdus în NHL 22.

Momentum și Strategie Risc/Reward

O schimbare mai subtilă în acest an pe care am apreciat-o este noul sistem de fizică bazat pe contact. Cehurile necesită mai mult efort pentru a fi efectuate de data aceasta, deoarece trebuie să încărcați o cehă ținând apăsat pe joystick-ul drept înainte de a o executa. Acest lucru înseamnă că jucătorii au acum o adevărată senzație de greutate și momentum pe măsură ce se rostogolesc pe gheață, ceea ce face ca fiecare cehă să se simtă plăcut de crocant. Există chiar și o strategie risc/recompensă implicată, deoarece veți șovăi pe gheață și vă veți expune dacă nu reușiți să conectați o cehă. Poate părea o schimbare minoră la suprafață, dar am descoperit că acest lucru m-a încurajat cu adevărat să-mi repensesc stilul de joc pe loc, în funcție de cum mergea un meci.

Vision Passing: Teoretic Genial

NHL 24 introduce și Vision Passing, care afișează o icoană de buton de față deasupra capetelor colegilor de echipă pentru a vă lăsa să aveți mai mult control asupra paselor oriunde pe gheață. Este o idee minunată… în teorie. În practică, trebuie să țineți apăsat butonul de pasare, să căutați o oportunitate bună de pasare, să vă înregistrați vizual care buton de față corespunde colegului de echipă la care încercați să pasați, și să faceți toate acestea în timp ce încercați să evitați echipa adversă – este un coșmar multitasking. De fapt, mi-a împiedicat jocul din moment în moment, deoarece făcea ca ecranul să arate complet decriptat în mișcare. Nici măcar nu încep să număr de câte ori am fost împins în borduri sau bulldozat pentru că eram prea absorbit în căutarea butonului potrivit. Mai rău, au fost destule ori când am confundat butoanele de față și am ratat o jucată ușoară din cauza aglomerației vizuale.

HUT Moments: Adăugiri Proaspete

Noroc că există în acest an un mod de joc care este efectiv nou pentru NHL. HUT Moments vă permite să trăiți din nou momente iconice în hokei într-un mod foarte asemănător cu Jordan Challenge sau Mamba Moments din seria NBA 2K. Sunt peste 50 de Momenturi de recreat la lansare, cu altele pe drum. Puteți juca prin istoricul golului 100 din carieră al Marie-Philip Poulin, pe care l-a realizat mai devreme în acest an, sau simțiți presiunea de a replica victoria uimitoare a lui Sidney Crosby într-un shootout împotriva Montreal Canadiens în 2005. De obicei, nu sunt fan al acestor moduri pentru că nu văd prea multă distracție în recrearea a ceea ce a făcut deja altcineva, dar este plăcut să vezi istoria hokeiului prezentată într-un mod interactiv. Nu este neapărat o adăugire revoluționară, dar este un mod nou care are un scop – mai mult decât se poate spune despre restul.

Modul Carieră și Alte Actualizări

Și acest lucru rezumă eficient schimbările aduse de NHL 24 dincolo de actualizările așteptate ale loturilor. Modurile offline rămân aproape identice cu cele de anul trecut, iar cea mai mare victimă a acestei lipse de inovație este modul de carieră, Be a Pro, care a văzut ultima dată o mare actualizare în NHL 21. Scenele au încă animații rigide și lipsa unui dublaj, oferindu-le o atmosferă stranie, ca și cum ai privi animatronice la un parc de distracții care pretind că au o conversație. Alte jocuri sportive, cum ar fi seria NBA 2K și (în trecut) seria FIFA, au campanii pentru un singur jucător mult mai implicate și cinematografice, iar să spunem că Be a Pro pare învechită în comparație ar fi o subevaluare masivă. A avansa printr-o carieră personală în hokei ar trebui să fie captivant, dar Be a Pro reușește doar să plictisească.

Restul actualizărilor merg într-o direcție greșită. World of Chel primește o schimbare majoră în acest an, deoarece nu mai deblocați unelte noi deschizând saci de hokei plini cu pradă aleatorie. În loc de cutii cu pradă, există – așteptați – un battle pass! Despre oboseala battle pass și modul în care jocurile se luptă pentru atenția și angajamentul nostru constant, s-a spus deja mult, așa că nu voi repeta această argumentație. Voi fi doar sincer: dacă acest prim sezon este ceva după care să ne ghidăm, premium battle pass va fi doar pentru cei mai dedicați fani World of Chel, care oricum și-ar petrece marea majoritate a timpului aici.

Este progresul printr-un battle pass mai bun decât să depină de saci de hokei bazati pe noroc? Sigur, așa cred. Dar premium battle pass pentru primul sezon al NHL 24 este departe de a fi impresionant. Recompensele pentru fiecare nivel par a fi mai mult niște idei slab gândite decât stimulente atrăgătoare. Unele dintre noi sărbătoriri de gol sunt drăguțe, dar sincer, toate articolele sezoniere deblocabile unice le-am considerat urâte. O mare parte dintre recompense sunt dedicate unor camuflaje colorate diferite acoperite cu cranii, ceea ce este plictisitor. Și apoi este Angry Turkey Facemask, care îi dă personajului tău un cioc de curcan, doar în caz că vrei puțin combustibil pentru coșmaruri alături de hokeiul tău. Ești recompensat cu un set de echipament animat când termini toate nivelurile premium battle pass, dar chiar și asta este plictisitor în design.

Verdict

Ceea ce este nou în NHL 24 arată multă promisiune. Motorul de epuizare introduce mecanisme satisfăcătoare care fac ca jocurile să se simtă mai intense, cu toate că este nevoie de rafinare pentru a menține competitivitatea echipei defensive. Sistemul îmbunătățit de verificare și includerea HUT Moments sunt, de asemenea, caracteristici semnificative. Cu toate acestea, majoritatea modurilor de joc care se întorc rămân aproape neschimbate față de ultimii câțiva ani, iar introducerea unui battle pass, împreună cu timpii de așteptare enervanți pentru a intra în joc, face ca susținerea să fie mai dificilă.