Cumpără Phasmophobia Key. Phasmophobia Steam PC key comparație de preț

Comparați prețurile și cumpărați Phasmophobia key cheap! După cumpărare, game key-ul vă permite să descărcați, să instalați și să jucați Phasmophobia direct pe Steam PC.

Cel mai mic preț actual pentru o cheie Phasmophobia În România este L 16.39

Introducere

Phasmophobia este un joc de acțiune, de supraviețuire, creat și lansat de Kinetic Games. Este un joc cu un singur jucător care acceptă și jocul în realitate virtuală (VR). Jocul se învârte în jurul unui cadru de groază psihologică cooperativă în care tu, ca jucător, creezi o echipă de investigatori paranormali cu care vei călători în regiuni bântuite caracterizate de activitate mistică.

Gameplay

În calitate de jucător al jocului, va trebui să preia controlul unui membru al grupului de patru anchetatori paranormali contractați pentru a vâna fantome care locuiesc în diferite clădiri abandonate, cum ar fi spitale, case, școli și închisori. Puteți utiliza echipamente de vânătoare de fantome în joc pentru a căuta și localiza dovezi ale existenței fantomei pe care o căutați împreună cu echipa dumneavoastră. Fasmofobia prezintă douăsprezece tipuri diferite de fantome, fiecare dintre ele având comportamente diferite. Scopul principal nu este acela de a fi învins multe fantome la sfârșitul jocului, ci de a aduna suficiente informații despre ele. La sfârșitul fiecărei misiuni de succes pentru echipa dvs., jucătorii sunt recompensați prin plată.

Jucătorii pot comunica prin chat vocal, unul la care fantomele pot auzi și reacționa treptat. Tu și echipa puteți utiliza mai multe tipuri de echipamente pentru a vă ajuta în misiune, inclusiv camere CCTV, lanterne UV, crucifixuri, termometre, cititoare EMF și plăci Ouija. Echipamentul de mai sus poate servi scopurilor de investigare, comunicare, colectare de indicii și siguranță. Puteți decide să sprijiniți echipa monitorizând locația acestora cu senzori de mișcare și camere CCTV din confortul camionului sau însoțindu-i pentru activitățile fantomatice și murdărindu-vă mâinile.

Caracteristicile fazmofobiei

Jocul are câteva caracteristici care îl fac atractiv pentru jucători:
• Cross-Platform – Jocul încorporează toți jucătorii, indiferent dacă au sau nu VR; prin urmare, vă puteți distra atât cu prietenii care au VR, cât și cu cei care nu au.
• Experiențe atrăgătoare – Phasmophobia are grafică și sunete bune și realiste. De asemenea, are interfețe de utilizator minime care vă asigură o experiență captivantă, care vă ține pe picioare.
• Co-op Multiplayer – Jocul vă permite să vă angajați prietenii, cu până la patru personaje jucător disponibile.
• Fantome unice – Phasmophobia are peste zece fantome diferite, fiecare dintre ele având comportamente unice; prin urmare, fiecare investigație pe care o desfășurați dvs. și echipa va fi diferită de cealaltă.
• Investigații – Utilizați echipamentul de vânătoare a fantomelor pentru a găsi indicii și a colecta cât mai multe informații și dovezi pe care le puteți obține.
• Recunoaștere vocală completă – Utilizați vocea reală pentru a vă asocia cu fantomele. Îți ascultă vocea de fiecare dată când interacționezi prin EVP Sessions și Ouija Boards.