Cumpără Red Dead Redemption 2 Key. Red Dead Redemption 2 Steam PC key comparație de preț

Comparați prețurile și cumpărați Red Dead Redemption 2 key cheap! După cumpărare, game key-ul vă permite să descărcați, să instalați și să jucați Red Dead Redemption 2 direct pe Steam PC.

Cel mai mic preț actual pentru o cheie Red Dead Redemption 2 În România este L 36.51

Red Dead Redemption 2 poate fi cumpărat și jucat și pe Rockstar Games și Epic Games. Cumpărați acum o cheie Rockstar sau o cheie Epic Games!

Jocul este stabilit în America la începutul sfârșitului erei Wild West. În această perioadă, oamenii legii și vânătorii de recompense încearcă să scape de ultimele bande de haiduci. Cei care nu se predă sau cedează sunt uciși.

Poveste

Un jaf jefuit în orașul vestic Blackwater îi obligă pe Arthur Morgan și banda sa să fugă. Agenții federali și unii dintre cei mai buni vânători de recompense sunt pe urmele lor. Pentru a putea supraviețui, Arthur și banda lui trebuie să lupte, să jefuiască și să fure în diferite orașe din țară. Banda se confruntă cu diviziuni interne profunde care amenință să o sfâșie. Acest lucru îl lasă pe Arthur cu dilema de a alege între idealurile sale sau de a rămâne loial unei bande căreia îi datorează mult.

Gameplay

Red Dead Redemption 2 vine la pachet cu noi arme, noi misiuni de vânătoare de recompense, hangouturi de bandă și multe altele. De asemenea, jucătorii au acces gratuit la toate cele mai recente actualizări de conținut și îmbunătățiri lansate. Această serie de jocuri a suferit numeroase îmbunătățiri tehnice și grafice, pentru a oferi o imersiune mai profundă. S-a îmbunătățit în aspecte precum o ocluzie ambientală mai bună, distanțe mai mari de tragere, reflexii îmbunătățite, texturi îmbunătățite de iarbă și blană, umbre cu rezoluție mai mare și iluminare globală de înaltă calitate. Jucătorii Red Dead Redemption 2 vor avea, de asemenea, capacitatea de a rula jocul pe ecrane de rezoluție de înaltă rezoluție 4K, configurații cu ecran lat și mai multe monitoare. Jocul acceptă, de asemenea, suport HDR și acum rulează cu rate de cadre mai rapide. Red Dead Redemption 2 continuă să fie considerat un favorit printre mulți jucători, jocul câștigând peste 175 de premii pentru jocul anului.