Cumpără Rust Key. Rust Steam PC key comparație de preț

Comparați prețurile și cumpărați Rust key cheap! După cumpărare, game key-ul vă permite să descărcați, să instalați și să jucați Rust direct pe Steam PC.

Cel mai mic preț actual pentru o cheie Rust În România este L 48.23

Rust este un tip de joc video numai pentru multiplayer și a fost dezvoltat și publicat de Facepunch Studios. Jocul a fost publicat în februarie 2018 și se află în genul de acțiune-aventură, supraviețuire. Poate fi utilizat pe diverse platforme, cum ar fi Microsoft Windows, Linux și macOS. Jocul a fost lansat pentru prima dată pe Steam Early Access în decembrie 2013, dar era încă într-o stare alfa. Cu toate acestea, mai târziu au existat atât de multe schimbări de dezvoltare până la joc, care l-au făcut să se schimbe semnificativ. De exemplu, zombii au fost principala amenințare pentru mediu, dar ulterior au fost înlocuiți cu animale sălbatice periculoase. În 2014, au existat modificări grafice majore de când a fost portat la motorul de joc Unity 5. Până atunci dezvoltatorii au introdus o culoare de piele predeterminată, legată de detaliile jucătorului de pe contul Steam. Jocul a fost lansat apoi în decembrie 2013 (Early Access) și februarie 2018.

Despre joc

După cum sa menționat mai devreme, Rust este un joc de supraviețuire, astfel încât obiectivul principal este să supraviețuiască în pustie. Pentru ca un jucător să supraviețuiască, trebuie să folosească fie materialele adunate, fie furate. Folosind aceste instrumente ar trebui să-și poată gestiona sănătatea, setea, foamea sau vor muri. Există animale sălbatice periculoase, cum ar fi urșii și lupii, dar amenințarea majoră în timp ce joci rugina este alți jucători, deoarece jocul este multiplayer.

Jucătorii pot folosi lupta prin arme de foc și arme disponibile în joc, cum ar fi arcuri. Există, de asemenea, unele vehicule care umblă în jurul lor și, de obicei, atacă jucătorii înarmați, dar pot fi învinși atât timp cât jucătorul folosește tacticile și abilitățile potrivite. Rugina este un joc care are și are nevoie de multe lucrări de artizanat, de exemplu, pentru a se proteja, jucătorii trebuie să se alăture clanurilor sau să construiască baze. Unul dintre aspectele majore ale acestui joc este raidul și trebuie făcut de clanuri mari, ceea ce face jocul mai interesant.

Rugina este un joc de mecanici de supraviețuire și există atât de multe opțiuni și resurse de artizanat încât jucătorii se pot aduna și menține în viață. În ciuda lansării complete, există atât de multe evoluții care se întâmplă jocului, astfel încât acesta continuă să se îmbunătățească.