Cumpără The Settlers New Allies Key. The Settlers New Allies Steam PC key comparație de preț

Comparați prețurile și cumpărați The Settlers New Allies key cheap! După cumpărare, game key-ul vă permite să descărcați, să instalați și să jucați The Settlers New Allies direct pe Steam PC.

Cel mai mic preț actual pentru o cheie The Settlers New Allies În România este L 131.09

„The Settlers: New Allies” se prezintă ca un joc de strategie în timp real dezvoltat de Ubisoft Dusseldorf, acum cunoscută sub numele de Blue Byte. Odată cu scăderea interesului companiilor în genul RTS în ultimii ani, lipsa unor astfel de jocuri a creat un vid în peisajul jocurilor. Lansarea Settlers New Allies aduce o senzație reinnoită de excitare, mai ales cu includerea unui mod poveste – o bucurie rară în lumea jocurilor de strategie.

O Exod Tragic

Jocul începe cu o poveste emoționantă despre un sat pașnic jefuit de haiduci, forțând jucătorul să preia rolul guvernatorului exilat. Călătoria se dezvoltă pe măsură ce căutăm adăpost în ținuturi îndepărtate, bântuiți de amintirile obsedante ale satenilor abandonați. Căutarea pământului strămoșesc devine forța motrice, creând o poveste bogată în provocări și descoperiri.

Lipsa de Resurse, Provocări

Navigând prin insule diverse, jucătorii se confruntă cu adversari la fiecare pas. Protejarea așezării în devenire împotriva atacurilor implacabile devine imperativă, cerând gestionarea resurselor și planificare strategică. Settlers New Allies surprinde esența jocurilor de strategie în timp real: colectarea de resurse, crearea de soldați, confruntarea cu dușmanii și extinderea teritoriului.