Cumpără World Warfare & Economic Key. World Warfare & Economic Steam PC key comparație de preț

Comparați prețurile și cumpărați World Warfare & Economic key cheap! După cumpărare, game key-ul vă permite să descărcați, să instalați și să jucați World Warfare & Economic direct pe Steam PC.

Cel mai mic preț actual pentru o cheie World Warfare & Economic În România este L 79.49

Începeți călătoria pentru a controla orice țară din lume în jocul „World Warfare & Economic”. Preiați frâiele politicii, economiei și forței militare ale unei națiuni. Modelați propria versiune a celui de-al Treilea Război Mondial, gestionați o pandemie globală sau creați scenarii complet noi. În acest joc de strategie și simulare, universul este la dispoziția dvs., cu 66 de planete de explorat, oferind oportunități pentru cuceriri militare și victorii diplomatice.

Leadership Strategic Global

Preiați comanda uneia dintre cele 220 de țări/colonii disponibile, inclusiv 195 de țări recunoscute de ONU și 25 de colonii sau regiuni disputate. Navigați prin peste 4000 de regiuni diferite. Leadershipul dvs. ar putea ridica oricare dintre aceste entități la noi înălțimi.

Management Economic și Creștere

Adânciți-vă în dinamica economică a țării dvs., susținută de API-uri economice reale. Construiți facilități esențiale, ajustați legile fiscale și de venituri și monitorizați forța de muncă. Urmăriți cu atenție ratele de creștere și inflație ale țării dvs. pentru a întări moneda. Administrați, produceți și tranzacționați peste 30 de tipuri diferite de resurse. Puteți deveni cea mai puternică economie din lume?

Strategie Militară și Informații

Utilizați-vă abilitățile de spionaj, bombardați inamicul cu o varietate de rachete și revendicați ce este al dvs.! Explorați o bază de date vastă cu unități militare reale și arme.

Progres Tehnologic

Cercetați noi tipuri de tehnologii și deveniți cea mai avansată țară din lume! Scufundați-vă într-un centru tehnologic imens cu peste 300 de tehnologii de stăpânit, cum ar fi energia nucleară, telescoapele și știința computerelor.

Explorare Spațială

Călătoriți printr-un mediu spațial 3D realist. Trimiteți sonde, roveri și echipaje pe alte planete din univers și câștigați curse spațiale internaționale.

Influență în Sport și Divertisment

Participați la evenimente sportive și de divertisment la nivel mondial! Câștigați pentru a crește influența internațională. Evenimentele vor avea loc în mod regulat pentru a susține un gameplay nesfârșit.

Manevre Politice

Câștigați alegerile, formați o coaliție și obțineți sprijinul altor partide politice din țara dvs. Aceasta este o funcție opțională pentru jucătorii care iubesc politica.

Modelând Istoria Modernă

Jucați în scenarii reale din era modernă și modelați istoria lumii dvs.! Folosiți instrumentele de modificare din joc pentru a crea propriile scenarii și multe altele.

„World Warfare & Economic”, dezvoltat de Okron Studio, nu este doar un joc; este pânza pentru capodoperele dvs. strategice și politice.