Cumpără WWE 2K24 Key. WWE 2K24 Steam PC key comparație de preț

Comparați prețurile și cumpărați WWE 2K24 key cheap! După cumpărare, game key-ul vă permite să descărcați, să instalați și să jucați WWE 2K24 direct pe Steam PC.

Cel mai mic preț actual pentru o cheie WWE 2K24 În România este L 198.89

Imersați-vă în punctul culminant al divertismentului sportiv cu „WWE 2K24”, unde grandiosul eveniment WrestleMania este în centrul atenției. Porniți într-o călătorie captivantă prin „Prezentarea Legendelor”, revizitând cele mai iconice și semnificative momente care au definit carierele Superstarurilor WWE și le-au transformat în legende.

Confruntare între Legende și Superstarurile Actuale

„WWE 2K24” prezintă o listă impresionantă de talente WWE, combinând măiestria legendară a iconilor precum „Stone Cold” Steve Austin, Undertaker și Andre the Giant cu puterea starurilor actuale precum „The American Nightmare” Cody Rhodes, John Cena, Rhea Ripley și Roman Reigns. Admiră intrările lor epice și mișcările semnăturate, redate cu o grafică ultra-realistă în această capodoperă a genului de jocuri de wrestling.

Noi Tipuri de Meciuri Emoționante

Experimentați inovația cu introducerea de noi tipuri de meciuri în „WWE 2K24”, inclusiv meciuri cu Arbitru Invitat, Sicriu, Gauntlet și Ambulanță. Angajați-vă în lupte haotice în culise cu mai multe Superstaruri, testându-vă limitele în aceste noi provocări.

Urcă pe Culmile Gloriei în MyRISE

În „MyRISE”, eliberează-ți potențialul și trasează-ți drumul pentru a deveni campionul suprem WWE. Navighează prin arcuri de carieră captivante cu povești originale pentru diviziile masculine și feminine, ilustrând ascensiunea ta spre stardomul WWE.

Construiește-ți Facțiunea în MyFACTION

Construiește-ți echipa supremă de Superstaruri și Legende WWE în „MyFACTION”. Adună cărți, formează o facțiune dominantă, concurează în multiplayer online și în jocul rapid clasificat. Plus, câștigă recompense promoționale și de rang final pe măsură ce urci pe noua tablă de clasament sezonieră!

Controlează Universul WWE

Dezvoltă rivalități, spectacole săptămânale și multe altele în modul Univers, sandbox-ul ultim al „WWE 2K24”, cu acțiuni de rivalitate extinse, scenete noi și suport pentru meciuri cu dublu titlu!

Preia Comanda în MyGM

Supraveghează cele mai mari branduri și Superstaruri din divertismentul sportiv în timp ce te confrunți cu manageri generali rivali pentru locul de top în MyGM. Explorează mai multe tipuri de meciuri, mai multe branduri și noi manageri generali. Transferă Superstaruri între branduri, ia decizii executive privind contractele și amplifică drama.

„WWE 2K24” oferă o experiență profundă și captivantă pentru fanii wrestlingului, combinând povești legendare cu confruntări moderne pentru a crea o aventură memorabilă în lumea divertismentului sportiv.