Cumpără FAR CRY 6 Key. FAR CRY 6 Uplay PC key comparație de preț

Comparați prețurile și cumpărați FAR CRY 6 key cheap! După cumpărare, game key-ul vă permite să descărcați, să instalați și să jucați FAR CRY 6 direct pe Uplay PC.

Cel mai mic preț actual pentru o cheie FAR CRY 6 În România este L 34.95

Far Cry 6 este un joc viitoare la prima persoană, proiectat de Ubisoft Toronto. Editorul său este Ubisoft și vine ca al șaselea progres major al seriei de jocuri Far Cry. Există așteptări ca jocul să fie lansat oficial publicului la începutul anului viitor, probabil pe 18 februarie.

Jocul va fi disponibil pentru Amazon Luna, Xbox One, Stadia, PlayStation 4 și PlayStation 5. Puteți face upgrade la platforma următoarei generații fără a cheltui costuri suplimentare după lansare.

Piesa are loc în Yara, o insulă fictivă din Caraibe guvernată de președintele Anton Castillo. În plus, președintele îl crește pe Diego, fiul său, să-i urmeze învățăturile și să-l îngrijească să devină liderul generației următoare. Așadar, vei fi un războinic de gherilă care încearcă să-l ia de la putere pe dictatorul brutal și pe fiul său. Drept urmare, faceți națiunea Yara liberă.

Ce face Far Far 6 special?

Joc impresionant

Far Cry 6 urmează același format de joc din seria Far Cry anterioară. Prezintă principalul dictator urât al lui Yara, Castillo și fiul său Diego. El intenționează să suprime o revoluție de gherilă, prin toate mijloacele necesare, Diego urmându-i urmele. Pentru a răsturna acest regim opresiv, jucătorii folosesc arme improvizate, vehicule și Amigos pentru închiriere.

Antagonist, dar dictator nemilos

În general, Far Cry este cunoscut pentru anti-eroii săi vicleni. Prima serie a început cu liderul obișnuit, Joseph Seed. Au continuat cu regele maniacal Pagan Min. Cu alte cuvinte, seria Far Cry are o mulțime de personalități intense care fac jocul impresionant. Cu Anton Castillo, are mai multe complexități.
Acționând ca președinte al Yarei, el a pus țara sub controlul său rigid. Adesea, el folosește metode brutale pentru a obține ceea ce crede că este cel mai bun. El a fost votat pentru a transforma insula care se luptă din punct de vedere economic înapoi la gloria sa originală. Prin urmare, va face orice pentru a-și atinge viziunea.
Oricine vorbește rău despre metodele sale este rotunjit și forțat să lucreze ca sclav. Deci, luptătorii de gherilă aleg să meargă la război pentru a lupta pentru libertatea cetățenilor obișnuiți și pentru a salva paradisul de la dictator. Asta face acest joc destul de interesant.

Loc de joacă tropical Yara

Complotul Far Cry 6 este națiunea Yara, un paradis pierdut în timp și este situat în inima Caraibelor. Țara are mașini estetice și de epocă inspirate de Cuba. În plus, este capitala, Esperanza, și vine ca primul cadru urban ca mărime din seria de jocuri Far Cry pe care ați avut-o vreodată. Orașul va juca un rol cu ​​totul diferit de serialul trecut.

Dictatorul națiunii împuternicește cetățenii să înțeleagă necesitatea unei conduceri puternice. Drept urmare, se blochează în centrul revoluției. Scopul său principal este de a utiliza resursele țării pentru a trăi fără ajutorul străinilor, care își pot numi oamenii de știință și alte lucruri raționale.

Interesant este că călătoria ta de a distruge acest regim crud te duce prin orașele dense ale insulei, jungla fantastică și plajele elegante. Prin urmare, puteți fi siguri că veți obține cel mai scump loc de joacă Far Cry actualizat.

Relația lui Castillo și a fiului său ia o etapă centrală.

Relația dintre președintele Anton și fiul său Diego formează o parte esențială în Far Cry 6. În esență, el îl învață și îl face pe copil să-l succede în viitor. Acum, întrebarea este, va urma Diego urmele sale? Asta va trebui să descoperiți în această viitoare serie Far Cry 6.

În același timp, jocul îl face pe Anton unul dintre cei mai incitanti ticăloși care există astăzi. În primul rând, el acționează ca un tată grijuliu și un lider viclean și arogant. În plus, el transmite lecțiilor răsucite, jignitoare și brutale fiului său iubitor.

Joacă ca luptător revoluționar, Dani Rojas

În această serie de jocuri, veți putea alege dacă să jucați ca bărbat sau ca femeie. În funcție de selecția dvs. de gen, Dani va fi complet exprimat și va capta performanța. Dani Rojas se potrivește cerințelor pentru un personaj născut și crescut pe insula Yara. Personajul este local și se consideră parte a revoluției. Cineva care poate fi cuprins în mișcarea Liberty pentru a doborî crudul guvern al dictaturii. Așadar, vei lua rolul lui Dani Rojas, un soldat de gherilă care luptă pentru libertatea Yarei de dictator. De asemenea, scopul final este de a încerca să reînvie națiunea înapoi la gloria sa inițială.

Amigos noi pentru închiriere

Este unul dintre cele mai faimoase și de succes elemente din Far Cry 5 și revine cu stil. Angajați soldați care să patruleze și să lupte cu tine cu înverșunare împotriva conducerii crude. În această serie, armele de închiriat vor fi numite Amigos for Hire.
Colaborați cu agenți de inteligență artificială pentru a vă ajuta în lupte. Veți găsi un adorabil câine wiener numit Chorizo ​​ca unul dintre cei mai proeminenți prieteni și un fost spion al KGB-ului. Prin urmare, puteți apela întotdeauna la o rezervă pentru misiunile dvs.